Datum unosa: Petak 09.11.2007, 21:53, Naslov:
Ja mislim da ta prijateljstva nastaju sasvim spontano, bez nekog dubljeg povoda, bez nekih namjera. Na kraju uopce nije vazno kojeg je spola. Druzi nas zajednocko gledanje na svijet, bez zajednickih interesa. Te dvije osobe imaju svoj zivot. Mozda je upravo zbog toga njihovo prijateljstvo tako otvoreno i bez odredjenih predrasuda.
Citat:
Stos tog druzenja je u tome da muskarac ne feminizira svoju prijateljicu. On ce joj cak skrenuti paznju ako primjeti da trenutno lose izgleda i saslusati je kao pravog druga. Nema tu blefiranja i prenemaganja, vec iskrenost i dobronamjernost.
Razmisljajuci o tom prijateljstvu Divan, barem ja sam do sada naletjela na jake muske osobe kojima nije navika da se povjeravaju bilo kome, a nisu mi feminizirani. Obicno ti muskarci svoje prijateljice pronalaze u jakim zenskim osobama, bez obzira da li im se fizicki svidjaju ili ne. One su im neke vrste ventil, a cesto i drug uz pivo
Citat:
Divan: Da li zenska osoba koja ima musku osobu za prijatelja, lakse komunicira sa tom osobom, zato sto je ta muska osoba pomalo feminizirana (na neki nacin), ili zato sto je pomenuta zenska osoba manje vise prilagodjena muskoj grubosti.
Stos tog druzenja je u tome da muskarac ne feminizira svoju prijateljicu. On ce joj cak skrenuti paznju ako primjeti da trenutno lose izgleda i saslusati je kao pravog druga. Nema tu blefiranja i prenemaganja, vec iskrenost i dobronamjernost.
Razmisljajuci o tom prijateljstvu Divan, barem ja sam do sada naletjela na jake muske osobe kojima nije navika da se povjeravaju bilo kome, a nisu mi feminizirani. Obicno ti muskarci svoje prijateljice pronalaze u jakim zenskim osobama, bez obzira da li im se fizicki svidjaju ili ne. One su im neke vrste ventil, a cesto i drug uz pivo