Datum unosa: Ponedeljak 31.08.2009, 20:52, Naslov:
preporucujem vam za citanje jedan predivan roman - Havaji od James Michenera, u 3 knjige.....izdanje je starije, tako da verovatno, moze da se pronadje po bibliotekama i u antikvarnicama....to je prica koja pocinje samim nastankom havajskih ostrva, pa sve do blize istorije...prica je predivno izvezena, likovi iz jednog doba stapaju se polako sa likovima koji dolaze kasnije, ispricano je, valjda sve sto je uopste postojalo i postoji utkano u istoriju havajskih ostrva...zaista vredi ...
procitajte trilogiju Crnog carobnjaka od Trudi Kanavan, jeste fantastika, ali odusevicete se na kraju (knjige su: Carobnjacka gilda, Polaznica, i Visoki gospodar)
Zveka knjiga je odlicna ako volis da `ne mislis` mnogo dok citas....dok citas bukvalno imas osecaj kao da gledas neku seriju tipa sex i grad...sve njene knjige su takve...
ovu knjigu napisala je Seri Argov, izdavac je Laguna...mnogo je dobra knjiga i stvarno objasnjava kako se ponasaju muskarci...izuzetno je dobra, zao mi je sto je nisam imala bar pre 20 godina, ali i sada sam dosta shvatila,
Knjige Gordane Kuić,
svaka knjiga je posebna na svoj način i nadovezuju se jedna na drugu.
~ Miris kiše na Balkanu
~ Cvat lipe na Balkanu
~ Smiraj dana na Balkanu
~ Duhovi nad Balkanom
~ Legenda o Luni Levi
~ Bajka o Benjaminu Baruhu
~ Balada o Bohoreti
I ja se potpisujem za "Zasto muskarci vole kucke?", posebno je preporucujem mladim , neudatim devojkama. U braku je manje primenljiva... ali zapravo nikad nije kasno
Iskreno je preporucujem!
____________________ Brod je najsigurniji u luci, ali nije zato napravljen!