Radio Darstellerina nadam se da ces nas svakodnevno obasipati samo veselim novostima. Emire, ne samo da si dobar programer i dizajner, pa ti si cudo od djeteta Cestitke :grin:
Konačno se moja "pobegulja" vratila iz USA, preletela veliku baru i puna utisaka mi danima priča o životu tamo preko okeana...Već planira gde će ići sledećeg leta....
Novi dan mi je sve uljepsao...Bozic...snijeg koji pada vani...ljudi koji mi mnogo znace...jedna osoba koja i sumorne dane cini suncanim,zbog koje snovi postaju java . . .
____________________ You don't love someone for their looks, or their clothes, or for their fancy car, but because they sing a song only you can hear.
Datum unosa: Ponedeljak 25.02.2008, 15:28, Naslov:
Moja starija ćerka,sredila sam je za vrtić samo tako.Nije što je moja,ali stvarno je preslatka.Ma klinci su zakon,bez njih ne bih mogla da zamislim zivot.
Danas u toku voznje pesaci su prelazili na crveno,jedva sam zakocila,zurim na posao,iznervirana,a jedna zena koja je takodje prelazila pogleda u mene,nasmeje se,slegne ramenima u fazonu-sta ces ,krivi smo, i procitam joj sa usana hvala.E odmah sam se raveselila,volim kad neko ukaze paznju i postovanje.Sitnica,ali stvarno mi je bilo slatko.
Danas je mom starijem bratu 28.rodjendan! Bili smo u nekim zategnutim odnosima mesec dana,po prvi put u zivotu. I to me je zderalo,nisam mogla normalno da zivim,jer on mi je sve na svetu on je moj idol,za njega disem! I jutros krecemo na posao i ja ga zagrlim,poljubim i kazem mu da ga volim,cestitam mu rodjendan i predam mu kao poklon njegov prvi i omiljeni parfem koji nije imao 10 godina. Nista nije rekao,nije ga ni odpakovao,ja se rastuzila. Al kad sam dosla na posao stize mi poruka od njega: "Dobra stara plisana,DOLCE GABBANA. Lep poklon,hvala! Volim te! " kad sam shvatila da smo se pomirili ceo svet je bio moj. To je meni ulepsalo dan