Datum unosa: Ponedeljak 16.03.2009, 16:24, Naslov:
Prosla noc
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Datum unosa: Ponedeljak 16.03.2009, 16:29, Naslov:
uvek je vatreno a sinoc nesto bas mi je bilo prelepo od mazenja do pevanja, pevo mi je neke smesne pesme od grupe Riblja corba,
jutros me ovde na poslu ugrizo za usnu jos uvek me boli
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Jako sam se obradovala kada sam ugledala moj narcis kako lepo raste.Prosle godine posadila sam lukovicu ali nije nista bilo od njega tako da sam ga zaboravila ...mislila sam da su ga pas ili macka zapisali i da su ga unistili posto mi je tko propala vecina cveca posadjena u dvoristu.
Medjutim nisu ... lepo raste pa sam ga presadila u saksije koje drzim napolju i podigla na neku visinu
Obozavam narcis
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Danas me je obrdovalo mojoj cerkici izaso jos jedan zub,sada imamo 4 zubica kao zeka izgledamo.Jako sam srecna zato sto smo nedelju dana ja i ona nismo spavale i za to dans mi lepo spavala i jos uvek spava,to znaci da je vise ne boli