Ja za svecanije prilike volim carape sa diskretnom mrezom. Mogu biti u crnoj ili bez boji. Narocito su lijepe na osuncanim nogama uz haljinu jednostavnog kroja, dobre cipele i mastovit nakit.
Cini mi se da i kod carapa vrijedi pravilo - manje je vise.
Odmorit ce covijek oci i svasta nauciti medju ovim Zenskim svetom
I Dejan zna da carape vise nisu samo komad odjece kojeg bi zeljeli sakriti ocima, vec imaju sve upotrebniju namjeru.
Upravo carape dopunjuju druge komade odjece, a da bi noge dobile cim ljepsi i privlacniji izgled, zene koriste mastovite uzorke. Ove sezone moderni su cvjetici i svi moguci karo uzorci, a za smjelije postoje mastoviti modeli carapa bez stopala. Nose se uz duzi pulover ili ispod mini suknje.
Zna Dejan cemu sluze carape
Tara, ako bas imas problem sa crtom, neka ti neko vest jednu iscrta na nozi, pa ti samo podesavaj... Body art je u trendu svakako
Za mene su crne , svilene, čarape sa šavom vrhunac elegancije, ali ih treba dobro uklopiti s obućom i odećom!Šav će se manje kriviti ako noge pre obuvanja čarapa premažete puderom u prahu u boji kože, ali samo malo...
Najbolje je kupiti bezsavne carape. Sjecam se jednog filma u kome je muz sumnjao da ga zena vara. Crnom tackom oznacio je jednu od njenih carapa na crtu. Kad je zena isla iz kuce tockica je bila na desnoj nozi, na povratku je nekim cudom presla na lijevu
Muževi u ljubomornoj fazi postaju pravi detektivi!Možda je žena skinula čarape u toaletu jer joj je bilo vruće a posle ih ponovo obula kad je krenula kući!