Datum unosa: Sreda 31.10.2007, 07:19, Naslov:
Razveo sam se pre nesto vise od godinu dana. Imam cerku od 6 godina. Relativno sam mlad neki se u mojim godinama tek zene, ali nama se u sred zabavljanja desila trudnoca. Voleo sam tu devojku, nisam bio bas spreman na sve, ali sam joj ponudio brak, i ona je pristala. Sa ove distance mislim da je bila vice odusevljena trudnocom, nego idejom o braku, a i mene su ponela ta osecanja. Bili smo srecni. Odusevljeni kad se malena rodila. Bas sam se trudio oko svega. Toliko neprospavanih noci, a i radio sam dva posla. Onda je cerkica porasla, i kad je trebalo da opet paznju usmerimo jedno na drugo, nasli smo se u cudu, jer smo shvatili da mi mozda i nismo jedno za drugo. Sve je bilo u redu, i nista nije bilo u redu... Sporazumno smo se odlucili za razvod. To je bilo cudo za sve, za celu familiju. Prva od tih predrasuda da ljudi ne treba da se razidju ako niko nikog ne tuce, ako niko ne pije, i niko se ne svalera. Onda smo poceli da zivimo odvojeno. Mala je u pocetku bila zbunjena, ali joj je bilo super da ima dve svoje sobe. Stanujemo blizu, i ona moze cesto prelaziti od jednog do drugog stana. Niko od nas ne pravi problem. Dogovaramo se o svemu. Druga predrasuda je da razvedeni muskarci odmah krecu u akciju, traze nove zene, devojke, veze... Meni su vec sto puta provodadzisali da se upoznajem sa kandidatkinjama za novi brak, i kao da nece da cuju da ja uopste, bar za sad nemam nameru da se zenim. Cak i moji drugari imaju svoje predrasude, oni misle da sad treba da vijam sojke dok ne padnem. Ja ne znam. Pokusavam da se snadjem. Volim svoje dete. Brinem o njoj. Predrasuda je i to da sami muskarci ne umeju da se snađu, ne znaju kao da vode brigu o kuci, da kuvaju... Primam sto saveta dnevno.
Eto... Za pocetak...