Datum unosa: Nedelja 28.10.2007, 06:16, Naslov:
Ovo shto cu sada reci nema veze sa ovom temom, o kojoj priznajem ne znam nishta, i mislim da mi josh nije vreme da ishta znam o tome (`92.). Ovo ima veze sa mojim sinocnim razmishljanjem: ZENSKI SVET nije sajt samo za recepte, modu, bebe itd. On je ZENSKI SAJT koji samim svojim imenom obuhvata ZENU. Ako neko misli, da treba da postoje ogranicenja, onda ogranicava i zenu, kao pojavu, i pritom je podcenjuje. ZENSKI SVET je po meni, sajt za sve sto se tice zene, odnosno mesto za sve shto je interesuje, za sve shto joj se vrzma po glavi... Bilo to da ima probleme socijalnog, emotivnog, finansijskog ... tipa, na porodicnom, poslovnom i drugim planovima. Zato sam u pravu, kao i svi moji istomishljenici da ovde ne bi trebalo da bude tabu tema, jer ih ni savremena zena ne bi trebala imati. Ovo je mesto za shalu, rame za plakanje, dnevnik, trac-kafica, i sve shto zeni pomaze da uziva u carima zivota, i zato mi se tako svidja! I reci cu slobodno da oni koji to mesto zele da ugroze i ogranice, nisu pozeljni. Za ljubitelje ovog sajta: iskoristite ovaj divan sajt, druzimo se, i uzivajmo u njemu zajedno! Moj moto je: ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE!!! A ovaj sajt je jedna od tih svetlijih strana! Ne zelim da se neko uvredi, jer dosta je sukoba napolju. Budimo tolerantni! Emire sigurna sam da ti nije bila namera da nekog vredjash, stoga predlazem da zaboravimo sve ovo! kiSS!