Datum unosa: Subota 29.09.2007, 21:35, Naslov: Krivo je more...
Citat:
Ovaj komentar me je podstakao da otvorim temu o "morskim" ljubavnim pričama. Izvula sam ga iz teme "Dalmacija", da bi mogli pisati o ljubavima začetim na obalama i Crne Gore, Slovenije...
Bilo bi sjajno da tu knjigu započnemo baš mi, zar ne?
Sigurno u svim nama još uvek trepere zvuci gitare, kada smo u nečijem zagrljaju pevušili pesmu Divljih Jagoda "Krivo je more..."
"Ti, ti si ga upoznala jedne ljetne veceri
On, on te poljubio dok more se pjenilo
I ti si se zaljubila mada nisi htjela to
Krivo je more...
Znaj ljeto je varljivo, a srce ti zavodljivo
Kuci kad si dosla ti, znala si da si u zabludi
A to vece uz mora sum, od srece sva si blistala
Krivo je more...", ili kakav drugi romantični pesmuljak... Ma, sigurna sam da među nama ne postoji niko ko se na moru nije bar jednom zaljubio...
DaRkDuDe:sta sve je skrivila ova mala bara koju zovemo Jadran. Tako je mali napram morima sveta, a uz njegove obale se je zaljubilo vise od pola populacije bivse drzave.
Morao bi neko napisati knjigu sta sve se je desilo na onih 1300 i kusur kilometara obale
Morao bi neko napisati knjigu sta sve se je desilo na onih 1300 i kusur kilometara obale
Ovaj komentar me je podstakao da otvorim temu o "morskim" ljubavnim pričama. Izvula sam ga iz teme "Dalmacija", da bi mogli pisati o ljubavima začetim na obalama i Crne Gore, Slovenije...
Bilo bi sjajno da tu knjigu započnemo baš mi, zar ne?
Sigurno u svim nama još uvek trepere zvuci gitare, kada smo u nečijem zagrljaju pevušili pesmu Divljih Jagoda "Krivo je more..."
"Ti, ti si ga upoznala jedne ljetne veceri
On, on te poljubio dok more se pjenilo
I ti si se zaljubila mada nisi htjela to
Krivo je more...
Znaj ljeto je varljivo, a srce ti zavodljivo
Kuci kad si dosla ti, znala si da si u zabludi
A to vece uz mora sum, od srece sva si blistala
Krivo je more...", ili kakav drugi romantični pesmuljak... Ma, sigurna sam da među nama ne postoji niko ko se na moru nije bar jednom zaljubio...