Datum unosa: Subota 10.11.2012, 09:27, Naslov:
Šta je sreća?! Malo je onih koji mogu da odgovore na to pitanje. A još manje onih koji mogu da to izraze rečima. Jer, sreća ne može da se izrazi.
Da li biste mogli da opišete svetlost ljudima koji su čitav život proveli u mraku? Ili da opišete stvarnost nekom ko samo sanja?
Spoznaj svoj mrak i on će nestati…i tek tada ćeš saznati šta je svetlost.
Spoznaj svoje košmare onakvima kakvi zaista jesu i oni će iščeznuti, a ti ćeš se (za divno čudo!) probuditi u stvarnosti.
Spoznaj svoja lažna ubjeđenja i ona će se izgubiti…jer samo na taj način iskusićeš šta je sreća!
Da li biste mogli da opišete svetlost ljudima koji su čitav život proveli u mraku? Ili da opišete stvarnost nekom ko samo sanja?
Spoznaj svoj mrak i on će nestati…i tek tada ćeš saznati šta je svetlost.
Spoznaj svoje košmare onakvima kakvi zaista jesu i oni će iščeznuti, a ti ćeš se (za divno čudo!) probuditi u stvarnosti.
Spoznaj svoja lažna ubjeđenja i ona će se izgubiti…jer samo na taj način iskusićeš šta je sreća!