Datum unosa: Nedelja 23.09.2007, 21:21, Naslov:
Citat: Sunshine: ali bih voljela da život provedem negdje uz more
O pa ti mozes birati skoro sve obale sveta. Mozda ti se jedino ne bi svidjalo negde uz obale Severnog mora
Hmm, rodjen sam skoro u ravnici, a sada zivim ispod planina... Toliko sam video raznih krajeva ovog sveta da mi je jako tesko odgovoriti gde bi voleo ziveti, a da pri tom ostanem skroman
Jednom, doduse bio sam jos klinac, sam rekao da ako ne bi ziveo u Slo, birao bi Makedoniju. Stvarno mi je bilo lepo tamo. A onda se odmah postavlja pitanje sta bi tamo radio, kojim bi se poslom bavio... A svi dobro znamo da su to presudna pitanja.
Kada ovako panoramski gledam na Evropu, moram reci da se da jako lepo ziveti u Holandiji. Jako slobodan je zivot i na Islandu...
Mislim da cu jednostavno ostati tu gde sam, u Slo.
A da imam jos jednom 21 godinu, onda bi birao Australiju.
Uglavnom mogao bi ziveti svuda, lako se prilagodjavam i svaka nova sredina predstavlja mi nov izazov i novo iskustvo. Recimo zivot u Africi. Vecina kad cuje za Afriku pomisli na lava, krokodila, slona, zmije i raznorazne ostale opasnosti... ma nije tako, hehehe. Tamo ima toliko lepih kutaka i mesta, pravi raj na zemlji. Mnogi koji tamo dodju kao turisti, kasnije se vrate i ostanu za uvek.