Datum unosa: Nedelja 02.09.2007, 18:06, Naslov: Dnevnik nerodjene djevojcice
Iz ljubavi su mi roditelji dali zivot. Tako ja mislim. Nastaju moje prve zile. Tijelo pocinje da se oblikuje. Vec imam usta... Srce je pocelo da mi kuca! Ko jos moze da posumnja da ja zivim!
Ne shvatam zasto je moja mati zabrinuta... Rucice i nozice su pocele da mi rastu. Na rukama su iznikli prstici. Uskoro cu njima poceti da hvatam. Kada izadjem iz stomaka dodirivacu obraze moje majke... Tek danas je majka saznala da me nosi u stomaku. Presrecna sam zbog toga. Jedva cekam da vidim lice svojih roditelja... Sad je vec sigurno da sam djevojcica. Imam sve organe, bolje osjecam
okolinu.
Kosa, obrve pocinju da mi rastu... To me krasi. Oci, usi, nos... Gledam, cujem, mirisem...
Cujem kako moji roditelji razgovaraju. Nekako su uznemireni. Otac kaze:"Kad ces vec jednom da abortiras?" Sta li to znaci? Mozda se spremaju da mi kupe kolevku... Mama, cujes li kako mi kuca srce? Majcice...u stomaku se osecam bezbedno i srecno... Majko Majko Gdje sam to? Sta je to? Sta to rade sa mnom? Majko pomozi mi Neko hoce da me iscupa iz tebe...
To su nozevi... Majko, ne dozvoli da me ubiju Boli Boli me Molim te majko, pomozi mi
Gospodjo, izvolite, obavili smo operaciju... Zametak je odstranjen.
Sta kazete na ovu poslednju recenicu?
Koliko vas je ovaj tekst rastuzio?
Sta mislite o abortusu?
Da li je ovaj tekst imalo promijenio vase misljenje o abortusu?
Da li biste vi ikada abortirali?
Odgovorite na pitanja koja zelite!
Dodajte svoje misljenje ili komentar.
Hvala
Ne shvatam zasto je moja mati zabrinuta... Rucice i nozice su pocele da mi rastu. Na rukama su iznikli prstici. Uskoro cu njima poceti da hvatam. Kada izadjem iz stomaka dodirivacu obraze moje majke... Tek danas je majka saznala da me nosi u stomaku. Presrecna sam zbog toga. Jedva cekam da vidim lice svojih roditelja... Sad je vec sigurno da sam djevojcica. Imam sve organe, bolje osjecam
okolinu.
Kosa, obrve pocinju da mi rastu... To me krasi. Oci, usi, nos... Gledam, cujem, mirisem...
Cujem kako moji roditelji razgovaraju. Nekako su uznemireni. Otac kaze:"Kad ces vec jednom da abortiras?" Sta li to znaci? Mozda se spremaju da mi kupe kolevku... Mama, cujes li kako mi kuca srce? Majcice...u stomaku se osecam bezbedno i srecno... Majko Majko Gdje sam to? Sta je to? Sta to rade sa mnom? Majko pomozi mi Neko hoce da me iscupa iz tebe...
To su nozevi... Majko, ne dozvoli da me ubiju Boli Boli me Molim te majko, pomozi mi
Gospodjo, izvolite, obavili smo operaciju... Zametak je odstranjen.
Sta kazete na ovu poslednju recenicu?
Koliko vas je ovaj tekst rastuzio?
Sta mislite o abortusu?
Da li je ovaj tekst imalo promijenio vase misljenje o abortusu?
Da li biste vi ikada abortirali?
Odgovorite na pitanja koja zelite!
Dodajte svoje misljenje ili komentar.
Hvala