Datum unosa: Cetvrtak 30.08.2007, 21:24, Naslov:
Ajde ja!
Moja deca su vec povelika (nemojte sad da mi brojite god. niti licim tako a jos manje se ponasam).Starija studira na filsoloskom jezike,fizicki je mix mene i muza a po sposobnostima mislim da nas je odavno prevazisla.Narocito volim kod nje odgovornost i smirenost.Trenutno je u Americi na razmeni.Savrseno zna sta hoce u zivotu dok sam ja u mladosti dosta lutala dok nisam nasla prave ciljeve.Uprkos svemu ,veliko je dete ,jos uvek nosi medu gde god putuje...
Mladja je fizicki ista ja ,cak i psihicki ,cesto tvrdoglava,prvo se buni a onda sve savrseno odradi.Sad je postala gimnazijalac-prirodno matematicki smer.Rastura hemiju i matematiku sto i nije meni bas omiljeno.Devojka za sve -od tog da osisa drugaricu ,napravi kolace ili naslika nesto.
Nikad ih nisam vezivala za suknju vec se trudila da dajem korisne savete i to nenametljivo.Prosle god. su me cak starija cerka i njeno drustvo vodile na more, kao najmamu.Izlazsci zajedno ,zurke...kad im pridju neki momci .ja sam se trudila da nestanem i ne smetam.
Jako sam ponosna na obe.