Datum unosa: Cetvrtak 03.06.2010, 15:45, Naslov:
Ne znam zasto ne bi bio u redu? Sve je u glavi i u samom postavljanju medjuljudskih odnosa a ne u razlici u godinama. Moj tata sa mojim deckom pije kafu i igra igrice na kompu, po meni i jedan i drugi je trebalo da prerastu to ali ipak oni u tome uzivaju zajedno iako je moj decko tacno 25godina mladji od mog oca. Ne bi bilo u redu da tipa razmenjuju seksualne fantazije, ekonomske tajne ili nesto tako...to bi bilo izopaceno. Greska je ta sto ljudima kada se spomene ljubav sa nekim jazom u godinama, oni odmah pomisle da tu devojka trazi novac pa je sa starijim muskarcem, da stariji muskarac matora drtina ne moze da nadje nesto svojih godina pa zato juri klinke ili je usao u krizu srednjih godina, ili da je zena usla u krizu srednjih godina i ne moze da se nosi sa ozbiljnoscu ozbiljne veze pa juri mlade muskarce kojima moze da manipulise po svojoj meri i da bi se ona osecala bolje.... ima jos mnogo primera ali ti primeri nisu nikako LJUBAV i losi povodi za vezu i lose namere su prisutne i u vezama gde nema velike razlke u godinama. Smatram da prava ljubav nema uopste veze sa razlikom u godinama, pr moja babatetka se sa 16 godina udala za 10 godina starijeg muskarca i dan danas je sa njim u braku i ja za vecu i dugotrajniju ljubav ne znam, taj jaz se sto smo vise stariji se ni ne primecuje. Zena ima npr 40 a muskarac 50, nikakav problem ili obrnuto ali kada se samo pomisli da kada je ta devojcica imala 10 on je imao 20 onda nastaje to "cudno".
A i godine su precenjene ponekada, pogotovo kada je neki stariji covek ili zena obican prostak i sada ja treba te ljude da postujem i da se ustrucavam i osecam se inferiornije samo zato sto su stariji? Svasta... imala sam prilike da su mi se nabacivali ljudi koji imaju godina i kao moj otac, nikada im se nisam divila niti im se obracala sa postovanjem stavise smatrala sam ih napaljenim drtinama bez stila. Ali to je moj slucaj. A dobrih, lepih, pametnih muskaraca ima u svakom dobu pa tako i zena, ne znam zasto ne bi se dve osobe koje se veoma slazu zaljubile i ostavile po strani te godine koje u ljubavi gube postpuno znacaj....
A i godine su precenjene ponekada, pogotovo kada je neki stariji covek ili zena obican prostak i sada ja treba te ljude da postujem i da se ustrucavam i osecam se inferiornije samo zato sto su stariji? Svasta... imala sam prilike da su mi se nabacivali ljudi koji imaju godina i kao moj otac, nikada im se nisam divila niti im se obracala sa postovanjem stavise smatrala sam ih napaljenim drtinama bez stila. Ali to je moj slucaj. A dobrih, lepih, pametnih muskaraca ima u svakom dobu pa tako i zena, ne znam zasto ne bi se dve osobe koje se veoma slazu zaljubile i ostavile po strani te godine koje u ljubavi gube postpuno znacaj....