Razlika u godinama!

Tuzla
Broj postova: 110
Reg. datum: 04.08.2009
Datum unosa: Subota 15.08.2009, 01:21, Naslov:
ma neznam ne bi ga mjenjala ni za sta majke mi kako me razumije pazi mazi postuje dobar je prijatelj ljubavnik sveeeeee.........Osmeh

Posaljite privatnu poruku

Blog

Novi Sad
Broj postova: 2030
Reg. datum: 27.12.2008
Datum unosa: Subota 15.08.2009, 01:22, Naslov:
Isto, ali bas sve isto kao kod mene! Osmeh

Blog

Tuzla
Broj postova: 110
Reg. datum: 04.08.2009
Datum unosa: Subota 15.08.2009, 01:23, Naslov:
nedamo mi svoje pilkeOsmeh)))

Blog

Novi Sad
Datum unosa: Subota 15.08.2009, 01:24, Naslov:
Hehehe, bas si sasava! Ali i u pravu si! Vrlo srecna

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Sreda 09.09.2009, 21:24, Naslov:
Mislim da je u redu kada je muskarac do 7-8 godina stariji...Moji momci su bili uglavnom otprilike toliko stariji, dok muz je citave dve godine sto smatram idealnim. Sto se mladjih tice ne znam nemam iskustvo, mislim da bi mi se cinilo da imam dete pored sebe(mada oni ostaju u stvari zauvek deca).

Blog

subotica
Broj postova: 247
Reg. datum: 01.03.2009
Datum unosa: Sreda 09.09.2009, 23:19, Naslov:
STARIJI JE OD MENE 8 GODINA,A JA MNOGO ZRELIJA OD SVOJE GENERACIJE,TAKO DA SMO SE ZAISTA NASLI...

Blog

Novi Sad
Datum unosa: Sreda 09.09.2009, 23:21, Naslov:
Uopste se ne vidi da je toliko stariji!

Blog

Broj postova: 2220
Reg. datum: 08.08.2009
Datum unosa: Cetvrtak 10.09.2009, 08:24, Naslov:
Baba mog m je starija 3 god. i ceo zivot su se lepo slagali...bar ona tako kaze. Takodje u njenoj familiji ima jedan mladji par sa takvom razlikom, rekla bih da se u sustini ne slazu lose, ali je zena znatno dominantna, pa prosto bode u oci.

Blog

Beograd
Broj postova: 26
Reg. datum: 25.11.2009
Datum unosa: Sreda 25.11.2009, 23:29, Naslov:
Stariji je od mene godinu ipo dana.Slazemo se,13 godina smo u braku a pre toga bili 3 godine u vezi.

Blog

Broj postova: 824
Reg. datum: 10.09.2007
Datum unosa: Cetvrtak 26.11.2009, 08:57, Naslov:
Stariji je od mene 2 godine, ponekad mi se čini da je to ok a ponekad imam utisak da sam ja puno starija.
Valjda ozbiljnije shvatam život i obaveze, ali opet, ne bih ga menjala nikad!

Blog

Broj postova: 411
Reg. datum: 03.10.2009
Datum unosa: Cetvrtak 26.11.2009, 21:55, Naslov:
Stariji je samo 3 jeseca od mene, čak smo rođeni i istog datuma u mjesecu, ali funkcionišemo odlično već nekih 13 godina, od toga 10 braka. Kucam u drvo. Tajna

Msn messenger

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Broj postova: 2208
Reg. datum: 09.09.2009
Datum unosa: Cetvrtak 28.01.2010, 13:31, Naslov:
Moj puz je stariji od mene 3 godine...i to mi savrseno odgovara.Jednom sam bila "zaljubljena" u jednog lika koji je celih 15 godina bio stariji od mene...prijalo mi je to sto je bas mene primetio...bla bla...ali nema od toga nista.Nekada kada bi se nasalila sa njim gledao me je kao da sam pala s marsa.I ponasao se prema meni kao da sam mu cerka(a nismo uopste bili zajedno).Sve u svemu nisam za prevelike razlike jer u nekom zivotnom dobu pocinju da smetaju...naravno ne kod svih(ali kod vecine je takav slucaj).U sustini je bitna ljubav,ali zamislite me npr. ovakvu kakva sam(sitna,mala,plava...kao da imam 20 godina) da sam se npr. udala za tog lika...a on grmalj,prestao da vodi racuna o sebi,bitno mu je da sedi i da cita novine i da drzi predavanje kako nije lepo sto sam takva kakva sam....uuuh ne bi ja mogla to da trpim!Svaka cast izuzecima....postoji dosta muskaraca kojima se ne vidi da imaju toliko godina...

Blog

Beograd
Broj postova: 3811
Reg. datum: 27.11.2009
Datum unosa: Cetvrtak 28.01.2010, 13:36, Naslov:
Moj dechko je stariji od mene 4 godine...I to mi savrsheno odgovara..Bolje je da mushkarac bude malo stariji jer kako god da okrenete,mushkarci su uvek bili i ostace deca...Kada sam bila sa mladjima od sebe osecala sam se kao da sam im mama i da moram da ih uchim o zivotu,ali moram priznati da iskustvo govori da su mladji bolji u krevtu! Osmeh Najstariji mi je bio Andrija Miloshevic,ako znate ko je,i totalno mi nije odgovarao...Da li zbog godina ili zato shto je pun sebe to vec ne bih mogla da kazem..Fuj,nema pojma da se ljubi ..hahahahhaa

Blog

Broj postova: 295
Reg. datum: 13.08.2009
Datum unosa: Cetvrtak 28.01.2010, 13:37, Naslov:
Moj bivsi muz je bio stariji od mene 11 god, ali pukli smo
moj buduci muz je stariji 6 god i super funkcionisemo!!
Nerazumem kako funkcionisu starije sa mladjim, recimo moja kuma je starija od svog verenika 10 god Tralalalala????

Blog

Broj postova: 295
Reg. datum: 13.08.2009
Datum unosa: Cetvrtak 28.01.2010, 13:37, Naslov:
Moj bivsi muz je bio stariji od mene 11 god, ali pukli smo
moj buduci muz je stariji 6 god i super funkcionisemo!!
Nerazumem kako funkcionisu starije sa mladjim, recimo moja kuma je starija od svog verenika 10 god Tralalalala????

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Datum unosa: Cetvrtak 28.01.2010, 14:31, Naslov:
Znala sam i ja jedan par gde je ona bila starija od njega 10 godina...on 32,a ona 42.Prvo uzasno se primecivala razlika fizicki....on decko ekstra,momcina sto se kaze,a ona zena kojoj se vidi da ima toliko godina.Bili su u vezi 4 godine i pukli...ipak nisu mogli da prevazidju tu razliku.

Blog

Moderator
Sanjakis - Zenski forum
Athens
Datum unosa: Cetvrtak 03.06.2010, 09:12, Naslov:
....Evo teme o razlici u godinama,pa nastavite sa komentarima....Poljubac Frendovi

Blog

Beograd
Datum unosa: Cetvrtak 03.06.2010, 10:27, Naslov:
Nikad nisam bila sa nekim drastichno starijim od sebe ili pak mladjim...
Takve veze uglavnom ne uspevaju,ali deshava se i suprotno.. Uglavnom nastane problem oko toga shto jedan od partnera vec ima decu iz prethodnog braka i ne zeli ih ponovo,ili pak ne moze da ih ima..Mislim da je to glavni razlog za raskid,mada... Poznajem par gde je zena dosta staria od mushkarca(12 god) i ostala je sa tim likom trudna i sada vec imaju bebu od godinu dana... Mada,ne veruem da ce to bash uspeti jer ona se nekako ponasha prema njemu kao mama,kao da je popila svu pamet sveta..Kada ljudi postanu svesni te prevelike razlike u godinama,i shvate koliko su mladji ili stariji od partnera,jednostavno se javi neki jaz i to puca.. Teshko je da takvi ljudi imaju iste poglede na zivot,mislim da je to retko,ali nije nemoguce Wink

Blog

Nis
Broj postova: 397
Reg. datum: 26.05.2010
Datum unosa: Cetvrtak 03.06.2010, 10:33, Naslov:
Moj decko je od mene stariji 12 godina , ali nikada nismo naisli na problem sto se toga tice , cas sta vise ima puno prednosti . Ja sam malo zrelija nego sto bi trebalo da budem za svoje godine , tako da se savrseno uklapamo !
Moja mama je npr.od svog (treceg po redu) muza starija 8 godina . I imaju decu , i oboje imaju decu i iz proslih brakova . Odgojena sam tako da mi godine ne znace nista . Jer razlika izmedju mog decka i mog ocuha je 3 godine , i druzili su se u "mladosti" Vrlo srecna Vrlo srecna

Blog

Beograd
Datum unosa: Cetvrtak 03.06.2010, 11:00, Naslov:
Izvini Jovanovicka,ali razlika izmedju tvog dechka i tvog ochuha(3 godine) mislim da nije bash u redu... Ali,necu da se mesham..Ako je vama lepo,onda super Poljubac

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu