Datum unosa: Nedelja 15.03.2009, 03:54, Naslov:
Mm je stariji od mene 12 godina. I super smo se nasli. Ja sam nekako uvek bila ispred svojih vrsnjakinja (jbg, zayeban zivot te nauci svemu ranije), tako da sam se s muzem nasla na istom nivou razmisljanja.
Ne bih ga dala ni za sta na svetu! On je mozda prosao vise od mene, ima vise iskustva, ali kod nas je to pozitivna stvar- nema potrebu da divlja i mladalacki se izivljava, da vija sojke okolo (kao sto sam imala slucajeva), niti da se neozbiljno ponasa.
Znate kako obicno kazu- da devojke traze muzeve koji ce biti slicni njihovom ocu... tj. da im budu zastitnici. Ja sam oca imala, bolje da nisam... moj muz je sve sto moj otac nije bio- kucevan, pun razumevanja, odan suprug i divan, predivan otac.
Citala sam malo prethodne postove... nesto na fazon "on kad ostari, a ja jos mlada, pa se razboljeva, pa mu svaki cas nesto fali"... Samo da kazem: Pa sta? Koji je motiv biti bracnoj zajednici, ako razmisljas na takav nacin? Ne znam sta nosi dan, a sta noc, o tome ne razmisljam previse... ali, za ne daj Boze, ja sam tu za svog muza... isto kao i on za mene... nikad se ne zna.... Setimo se samo one cuvene "I u dobru i u zlu"