Datum unosa: Ponedeljak 17.09.2007, 21:32, Naslov:
Ja tolerišem do nekih 10 god razlike..naravno,da je on stariji od mene
Imala sam takvo iskustvo..on je imao 29,ja sam imala 20...i bilo nam je super...više volim iskusnije muškarce...jer sa njima imam više materijala za razgovor...
Ali dešava se da nabasam i na neke 36-ogodišnjake...koji su luđi od mene...pa ostanem zbunjena:-D i u neobranom grožđu:-D
Za sada se najbolje pokazala berba '81 u mome slučaju...
Ne znam...velike razlike u godinama su upravo po meni loše kada dođe starost...evo npr. sada...moj tetak je stariji od tetke 15 god...sve je bilo super dok nije ona prevalila 50...a on dakle 65...onda su počele te razlike da se ispoljavaju...odjednom imaš starca pored sebe koji je čangrizav,koji neće da ide nigdje...koji boluje nešto svako malo...
Ona sada ima 59 godina...otišla je u penziju..ima para...želi da putuje...ćerka ima svoj život,tetka ima živog muža a kao da nema:-(
Zar nije poenta da živim pored nekoga...da izvedemo djecu na pravi put...da zaradimo neke parice da uživamo u starosti...ali da uživamo zajedno:-(