Datum unosa: Petak 11.06.2010, 22:20, Naslov:
Bas me nesto rastuzi ova tema,a u isto vreme i podseti na nesto....i nekoga....
Ja sam jedinica i uvek mi je falio brat ili sestra,tako da sam jako lako sklapala prijateljstva i celu sebe davala....i naravno hiljadu puta se razocarala...elem....odrastajuci naucila sam neke stvari,ali eto i dalje dajem celu sebe kada mi neko priraste za srce....Tako sam pre 16 godina upoznala jednu devojku koja se doselila u moj kraj,a koja se svidela mom bratu od tetke....i malo po malo ja se upoznam sa njom da bi olaksala mom stidljivom bratu upoznavanje....nisam ocekivala nista od tog poznanstva,ali eto zivot je cudan,nastavismo nas dve da se druzimo....mladja je od mene 2 godine,ali se uopste ne primete.Satima sam sedela i slusala o problemima u njenoj porodici,o roditeljima koji su pred razvodom...bukvalno sam ucestvovala u svemu tome kao clan porodice...kada je nasla decka(ozbiljnog) krila sam je od njenih kao da spava kod mene...
...stvarno sam je gledala kao sestru najrodjeniju....spavala sam sa njom i njenim deckom u istom krevetu,eto dotle smo stigle....kada je trebala da se krsti mene je htela za kumu i naravno bez pogovora sam prihvatila i jos vise osecala tu bliskost sa njom....elem....posto je vec bila u duuuugoj vezi sve vise je vreme provodila kod decka i nije mi bilo tesko da idem kod njega da bi se videla sa njom...kada je raskinula sa njim na mom ramenu je plakala,a ja sam htela njega da ubijem zbog nje,iako je ona bila kriva za sve....trpela sam njeno histerisanje i plakanje u tom periodu....samo kad se setim...uh....pomirili su se oni i sve je teklo ok,e onda sam se ja verila i otisla da zivim sa deckom....ona se izgubila,pocela sve redje da se javlja...te nema vremena,te ovo te ono......resila je da pravi svadbu,naravno ja kuma....trcim sa njom svuda da bi sve stigli da organizujemo,prodje svadba...opet isto....onda se meni desi sa deckom sta se desilo(da se ne ponavljam)....nigde je nije bilo iako je znala svaki detalj i koliko sam patila....pet meseci nije okrenula telefon da me pita jesam dobro,kako mi je...nista,a dolazila je milion puta kod sestre tog mog bivseg koja zivi dve kuce od mene,prolazila je pored moje kuce kao pored groblja....toliko me je to bolelo...i opet sam je ja pozvala da porazgovaramo...kaze nije htela da me smara...hm....ja progutam tu pricu,oprostim pa ispocetka....kad su pocele lepe stvari da mi se desavaju prva je znala...ali nije to vise bila moja kuma....kao da sam pricala zidu koji ne ume da se obraduje...samo "super" je bilo sve sto sam cula....evo ja sam godinu dana u Grckoj....od nje sam dobila poruku za rodjendan samo i to onu "Srecan rodjendan"...prvi put kad sam bila kuca dosla je da me vidi pre nego sto sam krenula,zadnji put kad sam bila izasle smo na pice na sat vremena.....trudna sam evo sesti mesec,ni jednom me nije pozvala da me pita kako sam,da podeli samnom tu radost...a prva je saznala da sam u drugom stanju....i eto slag na tortu saznam skoro da je bila na svadbi kod tog mog bivseg...da su se bar druzili bilo bi mi ok,ali nisu...ne znam zasto....i dalje se ne javlja....i ja sam sad prestala da zovem....tesko mi je ali ne znam zasto da se trudim...nemam vise snage,samo mi tako nekad ti dani iz detinjstva nateraju suze na oci.
Izvinjavam se sto sam ovako bila opsirna,ali imala sam potrebu da to isteram iz sebe....
I da zaboravih reci....skoro sam upoznala dve osobe koje su mi eto bas legle na dusu sto se kaze...samo se nadam da se necu ponovo razocarati,ali mislim da necu....verujem u to!!!