Datum unosa: Sreda 17.02.2010, 12:12, Naslov:
Sanja,e ovako...Isprichacu ti svoju situaciju,a ti izvuci pouku..Mozda ti pomogne..
Bila sam sa jednim dechkom jakooo dugo i sve njegove mane su vremenom pochele da mi smetaju,nisam osecala da je ona taj za ceo zivot,i razmishljala sam kako da ga ostavaim...Chak sam i slagala da sam ga prevarila,a nisam..Ni tada nije hteo da me ostavi,bilo mi je jako teshko jer je bio toliko divan prema meni..U medjuvremenu sam upoznala dechka koji je bio moja srodna dusha,i druzila sam se sa njim nekih mesec dana i odluchila da po svaku cenu ostavim ovog sa kojim sam!Rekla sam mu da je kraj i da mozemo ostati samo prjatelji...Tada sam se prepustila ovom drugom...Bilo je prelepo,godinu dana...Sve sa njim je bilo divno,bila sam na sedmom nebu,ali taj dechko imao je jednu veliku manu preko koje ja ne mogu da pedjem,mnogo je lagao...Njega mi je bilo josh teze da ostavim,ali sam shvatila da ne mogu da zivim u lazima,i da se zaludjujem njegovom lepotom,i njegovim fantastichnim umecem u krevetu(ustvari to je postalo jedino shto me je privlachilo kod njega),hemija...Shvatila sam da pored sebe treba da imam nekog ko je vredan,pametan i iskren u svemu...Reshila sam da se pomirim sa bivshim i jedva sam uspela!I dalje smo zajedno i planiramo buducnost zajedno..Volim ga i ne znam da li bih sada mogla da zamislim zivot bez njega..Ali,uvek cu se kajati shto sam ga toliko povredila jer vishe nije isti kao shto je bio..Postao je hladniji,redje vodimo ljubav,manje mi poklanja paznju,a ja ga ipak volim...Ustavri volim ono shto je bio nekada i sada prelazim preko svega samo zato jer se kajem..Borim se i trudim se da nam uspe..I dalje se nadam da ce biti kao nekad...
Mozda priche nisu iste,ali sushtina je jedna: Dobro razmisli shta zelish u svom zivotu i sa kim zelish da ga podelish.Uzmi papir i napishi i od jednog i od drugog sve vrline i sve mane,pa vidi ko ti vishe odgovara.Nemoj da slushash samo svoje srce,vec poslushaj i svoj razum! Znam da ti je teshko,ali morash sama sebi da pomognesh,ne moze to niko drugi uraditi umesto tebe... Zelim ti da istrajesh i pre svega budesh srecna!Javi shta je bilo...