Nemojteeeeeeeeeee vise kad vas molim! Imajte milosti,meni voda na usta ide...kad vidim kako se onaj sir odvaja pa Tinine krempite
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Ja ovde sljokam sta mi date ali ovako,istinski kad bih popila bilo sta posle jela ja pucam,odmah mi bude posle tesko u stomaku,a ovde
ja volim crno vino, mada posle par casica svejedno mi, daj sta das..onda ni ne vidim sta pijem, samo trpam al nasetasmo ove nase konobare samo tako, sad da im priredimo jednu masazu
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
Datum unosa: Ponedeljak 29.03.2010, 10:00, Naslov:
sejooo ja tek sada videla kako si divnu picu spremila meni i nikoli...bila se malo ohladila kad smo je probali,ali prste smo pojeli zajedno sa njom kako je dobra bilaa...hvala sejoooooooooo
____________________ najbolji osecaj na planeti jeste kada pomognemo nekome....
Datum unosa: Ponedeljak 29.03.2010, 11:41, Naslov:
dajte neshto da se pije!
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Datum unosa: Ponedeljak 29.03.2010, 11:45, Naslov:
ne vidim nishta
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..