Nece,ona je kad je hrana u pitanju jako halapljiva!Chim vidi hranu,vec nema nishta na stolu
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Mish se popravio Ili je vec doruchkovala,pa sad kao hoce da podeli ?
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
E super,evo poklanjamo Amandici chokoladicu jer ona umiruje zivce,naucho dokazano Super stvar pred ispit
A kad polozi,onda cemo svi da zalijemo
Nemoj samo da pomeshash pitanja kao shto meshash pica
Ovolika torta samo za mene??? ijaooo pa hvala ti, bas si srculence Evo ja uzela jedno parce, pa cu ostalo da podelim sa svima vama koji ste mi drzali fige na ispitu Volim vaaaas
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."