'Bar dan, tetka! Jel ovde ona audiciencija za estradnu pevaljku?
Meni rekose da se trazi neko sa mojim glasovnim karakterom. Pa ja dosla da se prijavim. Oc biti zvezda. Znam da pevam sve. Pevala sam ja i pre, na skolskim priredbama, na slavi kod ujka Dzoleta i ujne Perse, za rodjendan mojoj bratanici i za ispracaj mog komsije Pavla. A pevala sam i na sahranama, s kraja bilo ne ponovilo se.
E jos nisam na televiziji pevala, ali kazu da imam kapacitet.
Kako izgledam?
Sta te briga kako izgledam? Neces valjda da me gledas, vec da me slusas, jer kad ti ja odapnem, onaj visoki C, ni ona KavaljerMonsinjor mi nece biti ravna.
Pa imame svuda po malo, darovala majka sta ces. Ali kad ja zavrnem zadnjicom, to mu ti dodje kao zemljotres, popadaju svi i iskolace oci. Jedared su me apsili, jer je pozlilo jednom cikici dok me slusao zinutim ustima, ali izadoh ja i resih da pocnem posteno da pevam.
E a garderoba mi je prvoklasna, s buvlje pijace, takvu ni Ceca nema. Umem ja da odaberem imam ti ja ukusa.
A da rucak neznam da kuvam, nisam ti ja za domace radinosti, a ja sam ovde za pe'vanje, ne za kuvanje. Uzmi si skaradziju za to, necu da okrecem ceo zivot pleskavice, ja sam ti rodjena zvezda.
A kosa, pa bila je crna, ali to nije moderno, vidis ovde ovaj koren, prava sam crnka, ovo mi je samo da zakufliram intelektigenciju.
Znam, znam sve ti ja znam, imam ja cak treci osnovne, za cetvri nisam imala vreme, pa pe'vala sam.
Evo ti, tetka broj od mobilnog, ali pre dvanes sati prepodne nemoj ni da zvonis, nece imati ko da podigne slusaljku. Pa spavam, ja ti pre jedan ne otvaram oci. Pa prvo moram jednu da drmnem, da otvorim oci, a jos dve najmanje da se rasanim, e posle trece, cetvrte moz da razgovaramo o biznisu. A kolika mi je plata? Sta, ti pevaj za ovu sicu, bez tri cetiri iljadarke neotvaram usta, a za pet mozes i glas da cujes.
Ajd sads uzdravlje, imam ja i druge ponude. Nudio mi Spira da me uzme za zenu, pa sam ga otkacila za vise para, pa ne sad tebe.