____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Ma ja cu za tebe da izuvijam piticu, samo da mi ozdravis
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Zamislite,bile smo sinoc u kafanici i Sanjushka nije bila gladna
Dodushe,prvi put se vidimo,pa je mozda bilo sramota
Mish moj I pile smo samo sokice
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Dobrice moje!
I mi smo bile sa vama,u mislima Ovde smo malo ruckale Mininu omiljenu pitu sa krompirom,al nam Amandica vadila zub,pa nije mogla
Ali smo mislile na vas!!!
hehehehehe, pa ovde se ne stidi da rucka zato sto je niko ne vidi
Sto kaze Tinchi, bile smo u mislima sa vama, malo smo vas "izogovarale", valjda niste stucale
eee zato Amandica moze danas da jede... daaaaj samo daj hranu
____________________ "Sve je kao i pre, ništa se ne menja, i dalje ja sam ista, al nekom drugom potrebna..."
Nadam se i ja da vas dve niste shtucale!Naravno da ste bile sa nama u mislima,kako da vas ne pomenemo kada vas VOLIMOOOOOO
____________________ mozda su mushkarci inteligentniji od zena,ali,ja nisam videla nijednu zenu koja juri za glupim mushkarcem i divi se njegovim lepim nogama..
Zene mojeeeeeeeeeeeeee.....ja vas voliiiiiiiiiiim!!!!Kako bi volela da mozete da budete sa nama u kafanici.....bas nam je bilo divno.Moracemo opet.......
Nego cek' da vidi Gdja Sanjakis sta se ovde nudil za jelo...hmmmm....nista niste ostavile....sve tanjire ste olizale!!!!
____________________ Tuga gleda unatrag, briga gleda okolo,
a samo vera, gleda gore.
Joj,sad sam se setila zamrznutog bureka iz DIS-a ,bas je i on mmm!!!