Datum unosa: Utorak 20.04.2010, 18:49, Naslov:
Da naglasim,zaista ne trazim izgovor,vec razloge zbog kojih treba da ih ostavim!Non stop ubedjujem sebe koliko je to uzasno,i nemam nikoga ko me bodri da istrajem i da ne zapalim cigaru..Svi me podrzavaju,ali niko ne navija ..
A to shto se ti uopshte ne druzish sa pushachima jer ih smatrash labilnim lichnostima,to mi je totalna nebuloza... Po toj logici,ja verovatno ne bi trebalo da se druzim sa vecinom ljudi oko sebe,koji su pushachi,ukljuchujuci i svoje dve najbolje drugarice,koje su fantastichne lichnosti,i na koje se jako ponosim..
Naravno,ne opravdavam to shto svako od nas ima mozak i zna u shta se upushta onog momenta kada zapali cigaru,posebno neko ko u mojim godinama krene sa tim..Priznajem,jako nezrelo od mene.. Ali,veruj mi,potrebno je malo vishe od snage volje da bi ih ostavio..Pre svega potrebna je i podrshka onih koje volish..I naravno jak karakter i zelja..