Datum unosa: Utorak 29.01.2008, 13:16, Naslov:
U 20-toj godini zapalila sam prvu cigaretu. Cisto, kao i vecina, iz hira. U pocetku nIsam bila strastveni pusac, pre bih rekla vikend pusac.Uskoro sam krenula sa kutijom dnevno. Imala sam faze kada bih prepolovila broj cigareta, to bi trajalo koji mesec, pa opet po starom. Ukoliko je neko vece drustvo u pitanu, kutija bi se pretvorila u dve...
Duze vreme citam natpise po novinama, na netu ... zabranjeno pusenje ovde, zabranjeno onde... i razmisljala sam o tome kako bi izgledalo da stojim ispred kafica sa zapaljenom cigaretom jer je unutra veliki znak ,,ZABRANJENO PUSENJE,,.
Odlucila sam da ostavim cigarete, i to bez raznoraznih grupnih seansi, bez bilo kakvih programa i bez bilo kakvih dodatnih pomagala. Zapalila sam poslednju cigaretu iz kutije i rekla ,,Necu vise,,.
Proslo je mesec dana, znam reci cete ,,samo mesec!!!,, , da u pravu ste, samo mesec, ali ja nisam ni pomislila da zapalim cigaretu. U vecernjim satima, kada bih inace popusila najvise cigareta, sada sat vremena odvojim za vezbanje da ne bih nagomilala visak kilograma. Za sada ova moja ,,terapija,, je potpuno uspesna