Datum unosa: Ponedeljak 23.03.2009, 16:42, Naslov:
Citat:
To moras sama da odlucis. Teska je odluka, ali to je samo na tebi! Sto je najvaznije , da li si sigurna za taj posao jer da nije mozda neka prevara. Da sam na tvom mestu ne bih prihvatila zbog takvih uslova i razdvojenosti od deteta! Nemam dete, ali mislim da ne bi mogla. Ne znam o kakvom mestu je rec, ali po tvojoj izjavi bi rekla da je neko opasno. Izes te sve pare ako pokupis malariju ili sta vec ima!
Dobro razmisli i srecno!
Ima li neko savet za mene? Ukazala mi se prilika za posao gde big za 6 meseci mogla zaraditi veliki novac, koji inače nikada ne bih mogla da zaradim. Morala bih da ostavim dete na 6 meseci i posao je rizičan po zdravlje(radi se u tropskim uslovima...)
Očajna sam. Šta da radim
Očajna sam. Šta da radim
To moras sama da odlucis. Teska je odluka, ali to je samo na tebi! Sto je najvaznije , da li si sigurna za taj posao jer da nije mozda neka prevara. Da sam na tvom mestu ne bih prihvatila zbog takvih uslova i razdvojenosti od deteta! Nemam dete, ali mislim da ne bi mogla. Ne znam o kakvom mestu je rec, ali po tvojoj izjavi bi rekla da je neko opasno. Izes te sve pare ako pokupis malariju ili sta vec ima!
Dobro razmisli i srecno!