Pricamo ja i moj petogodisnji sin kako ce on sutra kad poraste imati svoju decu pa ce im se ljutiti kad nesto pogrese i tako ja njemu pricam
*i idete na pr ti i tvoj sin negde i on nece da ti da ruku* a on me pita
*mama a kako ce on da se zove* i ja kazem na pr Mihajlo. Ok prihvati on i ja nastavljam
*i tako ti i Mihajlo idete....* a on ce
*mogu li ja imati i cerku* ja mu kazem moze, a on opet
*a kako ce se ona zvati* i ja kazem Tijana na pr., prihvati on i to i ja nastavljam
*i tako ti i Mihajlo i Tijana idete.....* eto ga on opet pita nesto
*a ja onda mama moram i zenu da imam* i ja odgovaram ok i zenu imas
*a kako ce se mama ona zvati* pitanje za pitanjem ajde ja i dalje smisljam na pr. Marija i pokusavam i dalje da nastavim gde sam stala
*I tako posli ste ti i Marija i Mihajlo i Tijana......* a onda sledi pitanje
*a mama kako cu se tada ja zvati* nasta ja pocinjem da se smejem ko luda, dok mm odgovara slusajuci nas svo vreme
*Tada sine vise ni neces znati kako se zoves*
____________________ Ljubav je totalni trijunf maste nad realnoscu
Moja devojcica obozava da jede majonezu,i uz svako jelo
trazi majonez!!!I veceramo mi veceras,ja ju grdim da nejede toliko
majonez bolit ce je stomak!!!I kupam ju i kuka mi da ju boli
stomak,ja pitam od cega kaze od majoneza!!!Posle brisem ju od vode,kaze
Mama,boli me uho!!!A ja pitam od cega,kaze a od majoneze!!!!
e mina bas si me nasmejala.dobra ti je devojcica.moj sin kaze kad je umoran,kad mu se spava"mama,kriva mi je glava" .he he bamby i moj sin meni podize maicu i stavi glavu na moj stomak.pokrije se tako i kaze ocu opet da budem u tvoj macic,da ti bude veliki.a cim je poceo da prica,kad je imao1god.umesto "nema" pricao je "mane" i niko ga nije mogo ubediti da kaze pravilno.meni je ipak bilo simpaticnije kad je tako govorio nego sad kad izgovori pravilno "nema"
Posto Milica ima godinu i po dana pocela je da brblja ko navijena.Neke reci izgovara sasvim dobro uz samo neka progutana slova ali zato neke reci zvuce ovako:
carapa - kapata
cika baja - kika mana
jabuka - gabada
kupamo - kukamo
ptica - pitata
pelena - pejo
____________________ Life is a moment in space
when the dream is gone...
Posto moje devojcice vole coko mleko, Mica je dosla do zakljucka kako nastaje coko mleko.
Znaci ovako
Krava jede puno cokolade i kad je muzu ona daje coko mleko, zatim ga upakuju i prodaju!!
____________________ Nezelim ni zbog koga i ni zbog cega da menjam svoj nacin zivota, jer ti kakva sam osoba sada, posledica je iskustava takvog zivota koji zivim!!!
Pre nekog vremena moja najstarija (7min. starija od druge bliznakinje) gleda TV, a tamo o Majklu Dzeksonu. Pita me ''mama je li ovo zensko'' ja kazem ''nije'' ona ''pa sto ga onda zovu majka Dzekson''.
____________________ Nije siromah onaj ko malo ima, vec onaj ko mnogo zeli...
Suprug pita mladju devojcicu koja je tada imala oko dve godine : a sta ti imas na tatu ? Ona sasvim ozbiljno odgovara - Mindjuse .
PS ni mama ne nosi mindjuse a kamoli tata.