Datum unosa: Cetvrtak 02.08.2007, 21:08, Naslov:
Ljudi, ljubite li se vi uopšte? Kakav je ovo štrajk sa jednim od najlepših ljubavnih fenomena?
Dark je dao pozamašnu klasifikaciju poljubaca, iako nemam pojma kakav je ono Kafkijanski poljubac. Imate li vi predstavu šta bi to moglo biti? Neko isterivanje pravde, neki robijaški pod okovima, ili neko nepravedno optužen pokušava tako da se izvuče od kazne... Razbih glavu dok nam Dark ne objasni...
Inače, hajde da vidimo kakvih sve poljubaca ima, ne krećemo svi (baš uvek) u poljubac samo sa jednom namerom...
Meni se dopada kada mi muški zadigne...kosu... i poljubi me u potiljak...
Evo, i sad sam se naježila...
A lepo je i kad se taman uputite u neko brbljanje, a poljubac vas ućutka. To je jedan od najboljih načina se žena spreči u trtljanju, a da se ne naljuti...
Cmokići su za one trenutke u toku dana, koji bi inače protekli neprimećeno, lepo je ukrasiti život tim malim cvetićima...
Poljubac u uho? Naravno, ali volim kad se nešto usput i šapne, treba iskoristiti to čulo u potpunosti...
Strastveni poljubac, najbolji je kad se krene nežnim dodirom usana, zadrži se tu do okršaja, a kasnije se raspe svuda po telu...
Poljubac upoznavanja, onaj lagani, istraživački...
Poljubac za rastanak, traje dugo, on je više emotivan, njime razgovor vode dve duše, i spoj usana je u stvari pečat koji ostavljamo da ne bi bili zaboravljeni...
Ajd' sad...