Datum unosa: Sreda 18.07.2007, 17:07, Naslov:
Kalina, aj da ti odgovorim, hehehe
Posto si tehnicki tip i zamisljam te kao gradjevinskog inzenjera, probat` cu ovako:
Jesi se li ikad povredila u prst, tako da je potekla krv?
Mi obicno stavimo prst u usta i uvlacimo, sisamo krv
Ajmo sad malo blize francuskom poljubcu:
Citat:Kalina: Nego daj muski neka redom priznaju kako su uvezbali poljubac, dali sa flasom piva-mom se drugu zaglavio jezik pa je i batine dobio, a bilo je i onih koji su u casi s vodom brkali zvakacu... Hajd priznajte, ako smete
French kiss kao takav je jedan od najpoznatijih i najpozeljnijih, to stoji. Zapocinje poljupcem u kojem se usne jedva dodirnu, a nakon toga dodje do blagog susreta vrhovima jezika, a sve to je uvod u cvrsce i intimnije dodire koji obicno zavrsavaju skidanjem. Dugotrajni poljubac usta na usta ukljucuje rad jezika i zuba pa je idealan uvod u dobar seks.
Ovo kao uvod i odgovor autoru teme
To uvlacenje o kojem sam pricao na pocetku posta je malo nezgodno ako ga vezbamo sa flasom ili casom punom vode. Lakse je sa balonom na nacin da umesto da puhamo u njega, hocemo disati kroz njega (uvlacimo ga u usta, t.j. pokusavamo napraviti baloncic u ustima).
Ajmo dalje...
French kiss bez tog uvlacenja i hermetickog spoja ustiju nije vise pravi french kiss jer onemogucava uvlacenje. Usta su u tom slucaju seksualni objekt, a jezik hrana
(da nacrtam
)
I sam french kiss mozes podeliti u tri dela (ovo pricam tehnicki zbog tebe, Kalina)
1. Uvlacenje sa zenske strane
2. ... sa muske strane
3. ... obostrano.
Pri tome igra veliku ulogu koliko smo sposobni ispruziti jezik. A zubi su uvod u malo zesci obracun. Tako! :grin:
Mozda je napisano smesno, ali ne znam toliko srpski da bi napisao bolje, zao mi je.
Najbolje je vezbati i uvezbati sa partnerom :grin: