Evo, ovako malo za opustenciju
Danas imam neodoljivu zelju da napisem nesto o tom cuvenom antidepresivnom i besplatnom pomagalu za siroke i zdrave ljudske mase...
Kada nam je uciteljica biologije u sedmom razredu osnovne skole predavala o seksu, rekla je ovako:
"Dragi moji, kobasice su kobasice, rupice su rupice, mleko je mleko, med je med, voda je voda, a seks je seks i kao sto o svemu direktno i otvoreno pricamo tako cemo i o seksu! Naucili smo vec da je koza najveci organ tela. Koza kao takva je i nasa erogena cona i to najlepse osecamo kada se ljubimo i mazimo. Poljupci su oni koji to najlepse dokazuju. Zato se ne plasite ljubiti, trazite erogene cone kod partnera, ljubite i mazite se na razlicite nacine, budite nezni, ponekad malo grubi... i razgovarajte sa partnerom o njegovim i vasim osecajima... i nemojte si dozvoliti da ocima nesto radite, a iz nosa vam procuri..." I tako nam je nasa uciteljica biologije na svakom svom satu poklonila 15 minuta za razgovore o seksu i rusenje mita, tabua, stereotipa i predrasuda.
I kad cujem ili citam danas odraslu osobu koja ima neke predrasude i podpitanja sta ce zbog nekih njenih reakcija misliti partner dodje mi da... Haloooooo, ma ok, dize mi malo pritisak. I jos nesto mi nikako nije jasno. Zasto imam utisak da smo mi pre dobrih 20 godina u osnovnoj skoli znali i ucili o seksu vise nego vi danas? Obicno su mladi napredniji, slobodniji...
Dakle:
- kada ste u situaciji one nigth stand fucka se vam sta partner misli, pustajte glasove, pricajte, psujte, radite sve sto vam odgovara jer se u takvom seksu iskljucivo uzima i svako uzme koliko zna i ume...
- kada ste prvi put sa nekim deckom na vama je da odlucite, da li ce to biti samo jednom ili ce malo trajati. Dakle, opet je sve na vama i u razgovoru ili pantomimi kako voditi polni odnos... Sugestije su dobrodosle i potrebne u tom prvom istrazivanju. I ne ocekujte od takvog seksa nesto narocito, prvi put je prvi put, obicno zavrsava malo smotano... nije uvek majstor na drugoj strani. Mnogi decki se cak malo spetljaju pa odjednom nista od njihove muskosti
- kada je to vas stalni partner onda se vec podrazumeva da znate puno o vasim medjusobnim zeljama i da sve sto sada radite ovisi od vase seksualne maste... takav seks je razlicit: jednom uzimate, drugi puta dajete, u trecem je medjusobno davanje, u cetvrtom se sve preliva, u petom su prisutne razne igrice, eroticna pomagala (da se razumemo, ona ne postoje jer on ne moze), bilo da je to hrana, maramice, vezanje, blage sado-mazo varijante... igrice bez granica uglavnom - u kojima je dozvoljeno sve sto pase partneru i vama. Zelje su u nasim glavama i u slobodnom medjusobnom seksu mozemo te zelje realizirati na milion i vise nacina... Ha, ne kosta vas nista da partneru napisete sms sta cete mu raditi kad se vrati kuci! Da li moze biti seks dosadan? - nikada! Nemastoviti mozete biti jedino vi sami
- probajte sve sto vam pade na um jer u seksu nema nikakvih zabrana i dozvoljeno je sve. Dakle, psujte, pricajte, prdite ako hocete, budite vulgarni, nezni, grubi, kakvi god hocete biti budite... ako smeta partneru - menjajte partnera! - pa cete imati zdrav seks, lepe noci, a jednog dana i dobar brak.
I nesto zapamtite: onog momenta kada si postavljate pitanje sta ce o vama, zbog necega sto ste uradili u krevetu, vas partner misliti ili pomisliti - znajte da niste seksualno slobodni i to ce vas prije ili kasnije uvuci u depresije i opce nezadovoljstvo.