Ok, Sun, čekaj nas za vikend...
Taman će nam se i raspoloženje popraviti, makar na silu... Ima da budete veseli, po komandi, ako treba! Što bi rekao jedan čiča: "sete, bute veseli!" (U smislu sedite i budite veseli
)
Znači u petak u toku noći, sedamo ko u šta, i na šta ima, i pravac Doboj. Sun, moraš nam reći mesto okupljanja, da znamo gde se sabiramo, lako ćemo se posle oduzimati od svega što si nabrojala...
Dark i ja stižemo iz Metlike Citroenom... Stiže nam novi baš u petak, a bez Citroena, on nije hteo da mrdne odavde... Poseban je model, njemu je važno da je crn, a meni sve ostalo...
Pravo da vam kažem, muku mučim s njim, mislim sa Darkom...On je super, samo ima sad neki film... Želi da postane još crnji nego što jeste, pa mu sad kao vrhunac dark faze dođe potreba da postane nindža! Obukao je novi crni kostim, i jeste da mu super stoji, ali sad ima jedan problem. Prvi nindžasti zakon je zakon da dok imaš tu masku ne možeš da pričaš. Tako da on sad samo ćuti i klima glavom. Ima i ideju da potegne na istok, onaj daleki, da tamo prikupi još znanja, jer za sad je jedino što zna o nindžama da treba da ćuti. Pa sad vi vidite, da li da nam tako mutav dolazi u Doboj, ili da ga pustimo na taj duži seminar? Hajd, vi odlučite, pa mi kažite šta da mu savetujem...
Nabavio je on kostim i za mene, ali ja ovako lajava, nema šanse da ne prekršim prvo pravilo ćutanja, tako da se odričem nindža-karijere. Jedino dobro u svemu ovome je što, od kad se tako obukao, mene više ne gnjavi sa pravilima "delfina", a i kao vozač je sjajan, ne priča sa putnicima, nego mora slušati suvozača bez pogovora! Ihaj! Zato ja meljem za oboje...
Tara, hoćeš sa nama u Citroen, ili ćeš zajahati neko motorče?
Pa ti, Sun, vidi sad šta ćeš sa nama, da li je nindža prispeo u Sarajevo, ili da mu pakujem ranac za istok...