Jos da objasnim poreklo moje macke Serafine.Njena mama inace obicna domaca macka je izgleda negde srela nekog macka Sijamca i eto,rodila se Serafina,lepa i umiljate bela macka sa malo tamnijom glavom i nekim sitnim prugama na ledjilma.Posto je moja cerka rekla da je potseca na macku Serafinu iz nekog decjeg filma,dali smo joj to ime.postala je ljubimica cele porodice.
Jos bi dodala da sam i ja Skorpija posto vidim da se i drugi ponose zbog tog znaka.
____________________ Dovoljna je bar jedna svetla tacka da covek nastavi put.
Čarobnica... Zašto? Sve što radim želim da bude čarobno, ponekad ispadne sasvim sjajno , a ponekad Boga mi, zna da se desi i neki veliki BUM, kad pogrešno smiješam sastojke. Hahahahhaa. Ali sve s dobrom namjerom. Volim bajke i trudim se da ljudima koje volim od života napravim bajku, zato ponekad treba malo čarolije, odnosno puno ljubavi i truda. Nadam se da ima logike.
Moj nick je simbol meseca - Luna , kao i Di Luna Sangria - moje omiljeno pice.
____________________ Unless you've lived my life, don't judge me because you don't know,never have and never will know every little thing and detail about me.
Moje kucence se zove Eliza,pa me je to inspirisalo za ovaj nick.Inace,ona je dobila ime po jednoj Italijanskoj seriji ciji se glavni lik zvao tako.I eto tako,sve u krug...