Prilikom registrovanja svi ste mi delovali kao da se odavno poznajete pa sam sama sebi izgledala kao pala s Marsa... kao civil medju nepoznate ljude...
Bas mi je drago sto nam je forum bogatiji za jos jednu skorpiju
____________________ "Od 30. juna nisam aktivna... sto znaci da se ovom nedozvoljenom aktivnoscu bavim vec duze vreme".... stoga se posipam pepelom i skruseno molim za oprost!
Kris-trebalo je da se zovem Kristina..svi su za to navijali, samo je cale bio izrichito protiv, tako da nishta.. ali meni se ipak svidja, pa sam za nick uzela svoje nesudjeno ime.
I josh jedna shkorpija
____________________ Nihil human alienum puto est.
Datum unosa: Ponedeljak 03.12.2007, 05:33, Naslov:
Znas kako kazu, Kris, najjednostavnije stvari su uglavnom i najbolje
Moj nick je jednostavno musko ime, nije moje, iako je slicno. Zapravo sam imao problem s registracijom na svom imenu... Moze se reci da sam na forum svakako usao preko veze, pa cak na ime svog brata
Datum unosa: Ponedeljak 03.12.2007, 06:50, Naslov:
slazem se Dejane...samo ne razumem zashto mi to govorish? ja sam govorila o neobichnostu mog znaka, shto opet ne iskljuchuje njegovu jednostavnost \ najboljost
____________________ Nihil human alienum puto est.
hehe... vijecna polemika o skorpijama, a vidim da ih i ovdje ima bar 2-3. ja sam takodjer skorpija i vjerovatno u svim segmentima svoje osobnosti, pa zustro branim ovaj znak, pogotovo kada je rijec o zenama skorpijama!
hehe...moj nick "Bellona" znaci "rimska boginja rata"!