Datum unosa: Subota 08.08.2009, 11:20, Naslov:
Nema ovdje nikakve prednosti ili ne-prednosti. Napravljena je greška u izboru, pa šta onda, grešku treba ispraviti. Razvod kao posledica neslaganja i pogrešnog izbora je nešto sasvim normalno.
Pitanje razvoda je kod nas nešto što se tretira kao "sramota". A zašto? Zašto se razvedenim ženama prišivaju razni pridjevi....?
A šta je sa muškarcima koji su razvedeni, zašto se njima ne prišivaju pridjevi...i sve ostalo kao kod žena?
To je stav žena, nas samih koje pristajemo na takve stvari i ne ispravljamo ih kao pogrešne. Dakle, od nas samih zavisi kakav stav će imati i druga polovina ,(mada ja llično mislim da su ženske osobe te koje isprovociraju loša mišljenja o razvedenim ženama, kao da nemaju dovoljno smeća u sopstvenom dvorištu, neka prvo počiste svoje smeće a tek onda gledaju u tuđe dvorište)
Uostalom, nikad se ne zna šta vam se u životu može desiti.... možda se i sami nađemo u taboru raspuštenica... kakav ružan izraz....koja budala ga izmisli.
Reći naglas svoj stav za koji smatramo da je ispravan. Zašto prećutno se saglasiti sa onim što smatramo da je pogrešno.
Ja uvijek kažem ono što mislim naglas i uvijek reagujem na takve i slične stvari.
A vi?