Datum unosa: Nedelja 08.07.2007, 08:02, Naslov: Hoće li neko da deli titule i funkcije ovdena?Pitanje za man
Molim Vas, kada mi opozicija ( muški ) i da li mi imamo bilo kakavu mogućnost da dobijemo neke titule?
Poznato je da građani Srbije pate od titula.Bilo da su Steva, Predsednik kućnog Saveta moje zgrade, Milutin Mrkonjić, ili pak baba Borka!
I tu nema podela na polove.
Volu naši građani titule.
Iz razloga a sproću toga, što piškim stojeće, ovdena neće da mi daju nika'ku titulu.
Pitam gornji naslov, 'oću li ja zaslužni građanin i član ovoga kolektiva da dobijem nešto od preduzeća?
Molim Vas, drugarice samoupravljačice, dodelite nam makar i sledeće titule:
1.Sekretar za ONO i DSZ
2.Sekretar za ONS ( to je fancy )
3.Sekretar sekretarijata za sekretarske poslove
4.Referent za burek sa mesom
5.Viši referent za burek sa sirom
6.Niži referent ( do 1.60 cm ) za kupovinu pilića sa pijace
7.Samostalni saradnik u oblasti telekomunikacija ( opis posla mu je da komunicira sa telićima i juncima do 400 kila žive vage )
8.Načelnik službe za suzbijanje kurijih očiju kod žaba kreketuša
9.Pomoćnik Načelnika službe za suzbijanje kurijih očiju kod žaba kreketuša, za rad sa domaćim stanovništom
10.Reciklator toalet papira.
A za sebe makar molim titulu Načelnik službe ( voli debela guzica funkcije ) za gaženje kupusa ribanca po kućama
Unapred zahvalan,
Nervozni-Disident, sužanj ovdašnji
Poznato je da građani Srbije pate od titula.Bilo da su Steva, Predsednik kućnog Saveta moje zgrade, Milutin Mrkonjić, ili pak baba Borka!
I tu nema podela na polove.
Volu naši građani titule.
Iz razloga a sproću toga, što piškim stojeće, ovdena neće da mi daju nika'ku titulu.
Pitam gornji naslov, 'oću li ja zaslužni građanin i član ovoga kolektiva da dobijem nešto od preduzeća?
Molim Vas, drugarice samoupravljačice, dodelite nam makar i sledeće titule:
1.Sekretar za ONO i DSZ
2.Sekretar za ONS ( to je fancy )
3.Sekretar sekretarijata za sekretarske poslove
4.Referent za burek sa mesom
5.Viši referent za burek sa sirom
6.Niži referent ( do 1.60 cm ) za kupovinu pilića sa pijace
7.Samostalni saradnik u oblasti telekomunikacija ( opis posla mu je da komunicira sa telićima i juncima do 400 kila žive vage )
8.Načelnik službe za suzbijanje kurijih očiju kod žaba kreketuša
9.Pomoćnik Načelnika službe za suzbijanje kurijih očiju kod žaba kreketuša, za rad sa domaćim stanovništom
10.Reciklator toalet papira.
A za sebe makar molim titulu Načelnik službe ( voli debela guzica funkcije ) za gaženje kupusa ribanca po kućama
Unapred zahvalan,
Nervozni-Disident, sužanj ovdašnji