Datum unosa: Sreda 11.02.2009, 03:50, Naslov:
Ja sam komentarisala na temi ali nisam napisala za sebe - ja imam 55kg a visoka sam 170 - s tim da se doktori uvek oduševljavaju mojom krvnom slikom, kad god odem da kontrolišem krv a to redovno radim jer vodim računa o svom zdravlju.
Ne mogu reći da sam potpuno zadovoljna svojim izgledom, imam ja obline gde treba, možda bi samo tonus mišića trebala da popravim, i to samo na butinama, to je sve, i mnogi se slažu sa mnom koji me znaju...
Sa druge strane, bilo je i onih (tj. one) koje mi kažu da sam mršava, i to mi nisu rekle one koje su prosečne težine, nego naprotiv - punije devojke. I nisam stvarno u početku obraćala pažnju ali je to vremenom počelo da mi smete - aloooo prestanite da lečite na meni svoje komplekse!!! Tako da, jednom kad nisam baš bila raspoložena i kad sam pričala sa jednom drugaricom (koja ima oko 8 kg viška sigurno) i kad sam joj rekla da sam zbog učenja oslabila 3 kg - ona mi reče - jaooo pa gde ćeš više ti da smršaš! - da mi je to rekla kad ja nisam nervozna ne bih ni rekla sledeće: "što, pa ja mislim da sam ja taman kako treba!?" - i pogodite šta - posle toga nikad, nikad više nije komentarisala moj izgled.. Naravoučenije: kakve god da ste, nosite to što imate sa ponosom, šta je tu je, niko ne može biti savršen. Uvek će biti onih koji nemaju ono što vi imate ili imaju ono što vi nemate i koji će najčešće nesvesno to upotrebljavati da bi tešili sebe. Iz nekog samo njima poznatog razloga koji tinja iz njih samih, iznutra.
Isto tako imam i drugaricu koja je građena - bukvalno - kao Seka Aleksić - ali ona je toliko zadovoljna sobom da vas prosto oduševi i ne smeta vam ni jedan njen gram viška kad vidite kakvu energiju ona ima. Kad je neko zadovoljan sobom, to se oseti, i to je jako bitno. U jednom filmu o modi neko je rekao jednoj manekenki: izađi na pistu i ponašaj se kao da si najlepša tu - ako se ti tako budeš osećala i ostali će misliti tako! - naravno, ne slažem se u potpunosti, glupo je parati nosom oblake jer možeš ispasti smešna, nego prosto - osmeh na lice može da nadoknadi mnoge naše nedostatke!