Datum unosa: Sreda 23.06.2010, 11:19, Naslov:
Nikad nisam svoj zivot posmatrala tako i mislila dokle sam stigla...
Kako god da okrenemo,uvek imamo josh toga u zivotu da obavimo,tako da Smo uvek na nekom pochetku..Mnogo je bitnije da li smo zadovoljni onim shto smo dO sada uradili..Ako jesmo,imamo vishe samopouzdanja i volje da idemo dalje... Licno,jesam zadovoljna i ponosim se onim shto sam postigla u zivotu,ali uvek kazem:"bravo Jelena,ali mozesh ti josh,mozesh bolje,mozesh vishe"! Bitno je u zivotu uvek imati ciljeve i teziti ka istim..Mozda neke ostvarimo,neke ne,ali nemojte se kajati u zivotu jer sve se deshva sa nekim razlogom..Samo gledajte napred i gurajte dalje,ne osvrcite se iza sebe,posebno ne za ruznim stvarima,samo za lepim!Ali,nemojte ni ziveti u mashti,vec u stvarnosti koju cete obojiti lepim stvarima,zeljama i mislima..
Uh,sad sam pochela vec da filozofiram,ponela me tema
Dakle,zadovoljna sam,uradila sam mnogo i uradicu josh,trudicu se!
Za sada mi je cilj da sledece godine zapochnem sa planovima za bebu i tezim ka tome,a bice onako kako je sudjeno,a ja cu se truditi da bude najbolje shto moze!