Datum unosa: Utorak 06.11.2007, 05:12, Naslov:
Nemas potrebe da me analiziras, ma koliko to voleo.I ja ne tumacim tebe i stoga ne ocekujem da me kritikujes.Niti da radis moj psiholoski profil.Moras mi reci gde se to meni tolerira, jer kada mi nesto bude bilo zabranjeno, a ja ga budem krsio, onda me tolerisite.I niti kukam i ne znam zasto toliko to tumacis?Ako zelis da sebe istaknes, onda nemoj molim te da iznosis ovako malicicozne komentare, jer cu da odgovorim na svaki, jer ja nisam kukao i ne znam gde si to video.Ja samo kazem da nema racionalnog objasnjenja za takav radikalan stav.I to nema veze sa mnom.Nije meni dupe zinulo kao sto mislis, neka to bude neko drugi, slobodno, ali tvrdim i vi svi znate da princip nije u redu, jer sve sto ikada pisali o ravnopravnosti, demantujete ovakvim stavovima.
Prema tome, smatram da tvoj komentar nije na mestu.Takodje, mislim da ti i odabir reci i nije na mestu, jer se nigde nismo do sada ''kacili'', ako vec zelis da nekoga fasciniras sa time sto si napisao, kazi mi samo da cutim i da se crvenim od stida, nemam uvek vremena.
A posto si univerzalni strucnjak za sve teme, skidam kapu, ja sam ipak seljak neobrazovani i ne znam sta hocu, ali ti imas odgovor na sve pucaj brate mili, izgradjuj sebe.
A ja potpisujem da sam kukavna budala.
Prema tome, smatram da tvoj komentar nije na mestu.Takodje, mislim da ti i odabir reci i nije na mestu, jer se nigde nismo do sada ''kacili'', ako vec zelis da nekoga fasciniras sa time sto si napisao, kazi mi samo da cutim i da se crvenim od stida, nemam uvek vremena.
A posto si univerzalni strucnjak za sve teme, skidam kapu, ja sam ipak seljak neobrazovani i ne znam sta hocu, ali ti imas odgovor na sve pucaj brate mili, izgradjuj sebe.
A ja potpisujem da sam kukavna budala.