Volim da svratim ovde i opušteno proćaskam s društvom.Nikoga ne poznajem u stvarnom svetu a ovde se osećam kao da smo svi dugogodišnji prijatelji.
Malo mudrujemo, malo se šalimo...lepo provedeno vreme !
maculi-Sto mi krades misli iz glave i reci iz usta
Malo me nije bilo, ali se nadam da cu ubuduce biti redovnija, da me Nastavnica ne ukori
Nedostajali ste mi...........
Bas sam srecan sto me je neko uputio na ovaj forum. Malo je teze islo da se probijem do vas, jer vidim neke tehnicke stvari jos ne funkcionisu. Cujem i da ste mlad forum, pa ima sanse da se to sve brzo popravi. Svima koji vole ovaj sajt i pisu na njemu zelim sve najbolje, pune teme i da se nastave fantasticne price. Super ste krenuli! Dacu i ja neki svoj mali doprinos, kakav takav...
E, je l mogu da pitam sto nema tema o muzici? Ima nesto malo, sve razbacano...
Kreirao sam listu clanova i mogucnost pregleda svih postova nekog clana. Ovo pregledanje svih postova ce malo praviti probleme dok ne sredim. Problem je u otvaranju kompletnog posta kod tema koje imaju vise od jedne strane. Bice i to uskoro sredjeno.
Sta se desava ako neko zaboravi lozinku kojom se registrovao? Nema opcije za te zaboravne. Novi clanovi treba da sacekaju dozvolu administratora za ulaz? Ako ta dozvola ne stigne na mejl, pisi propalo, jer kako da zna da je primljen? Onda jedino da te neko odavde poznaje, pa da te kroz svoj nalog ubaci.
Sa druge strane, ako neko unese validan mail, onda ce mu stici verifikacija na mail, ali eto sada ce to biti u funkciji.
Baladi, ne mogu da se nateram da krenem, to mi je malo veci posao. Evo potrudicu se da to sto pre odradim. Mozda danas ili sutra.
Reci mi jel bese samo spajanje tema ili sta jos. Najbolje da iznosite ovde sve probleme.
Evo svako ko bude verifikovan, a uneo je ispravan mail na istom ce primiti potvrdu verifikacije, i u tom mailu ce dobiti link za izmenu sifre ukoliko je zaboravio.
Potrudicu se da i to sredim sto pre sto si rekla baladi.
Inace je podeseno da pri registraciji stigne mail svakom clanu sa potvrdom i sa linkom za verifikaciju. Svaki clan koji ne verifikuje account biva proveren i u vecini slucajeva verifikovan, ali nije stizao mail sa verifikacijom. Sada stize, upravo je zavrseno oko toga.
A zasto vi moderatori i racunalnicar pricate o tome javno kad imate svoj moderatorski kutak? Ovako jos vise izlazete forum raznim hakerima, mogucem spamovanju i sta znam cemu jos kad ovako javno pricate o svim manama i greskama koje furum ima :grin:
Spajanje tema je obicno u domeni supermoderatora, a koliko vidim, forum ga jos nema.
____________________ O Ana, o Ana, tugo mojih dana...