Datum unosa: Ponedeljak 25.06.2007, 04:42, Naslov: Sve moguce i nemoguce situacije u braku
Nikada ih ne mozemo ni zamisliti.
Znam za jedan slucaj, isprican mi je iz prve ruke - i obicno se uvek setim toga kada se prica o braku, pa novcu, pa ljubavi… i nesto ozbiljnijim problemima kao sto je prevara u braku … znate vec same kakve su sve teme na netu. Ali nikada, nikada nisam pronasao na netu nesto slicno.
Ovako ide ta prica pa presudite:
"Nisu se upoznali bas mladi, ipak sve je islo u neke ramove, oboje su bili stari izmedju 20 i 30 godina, a kad su sklopili bracnu vezu oboje su vec i radili...
Poceli su ziveti zajedno kao podstanari… u medjuvremenu njezini roditelji su gradili kucu, mladi su im cak pomogli, podigli kredit… i doslo je do onog cuvenog: preselite kod nas sve je to za vas! Jedina zrtva bi bila u tome da su njeni roditelji ziveli u drugom gradu i oboje bi ostali bez posla. U isto vreme on je imao sansu dobiti stan, podpisao je dokumente i odobrili su mu drugi kredit. Podpisati bi morala i njegova zena (sada su vec imali decu), ali njeni roditelji su na nju izvrsili takav pritisak da to nije napravila. Nije potpisala i njihov buduci stan je otisao u snove… a oni su se opet vratili na isto pitanje, preseliti ili ne? Svejedno se nisu i dolazilo je do ozbiljnih verbalnih sukoba izmedju njega i njezinih roditelja, iskljucivo oca… Ipak su se uvek na kraju nekako pomirili. Svejedno ni jedna poseta medju njima nije bila bas opustena... ali ipak bilo ih je. A u stanu u onoj velikoj kuci u svim tim godinama izredjalo se je uhuhu podstanara, ma da mladi nisu dobili ni dinar za svu pomoc kod izgradnje kuce. Nisu je ni trazili, ali svejedno...
I tako im svima prodju godine, deca rastu, potrebe i obaveze su sve vece i vece… i desi se da covek ostane bez posla. Sta pa sad? Odjednom moraju ziveti od jedne plate i jos uvek su podstanari! Nezadovoljstvo je sve vece… a dobro placenog posla nema pa nema…
Sada je toj zeni obolio tata. Mama joj kaze da na zivcima. Muz je bio odmah spreman da idu u posetu, a zena mu odgovori: Nikada ih nisi voleo, mama mi je rekla da je tata obolio zbog tebe, sikira se jer nemamo nista osim dece i da neka radije dodjem sama… I otisla je sama, nije mu ni rekla kada ce se vratiti."
????????????????????? ????????????????? ?????????????????