Gde si bio sinoc?

Broj postova: 541
Reg. datum: 07.06.2007
Datum unosa: Nedelja 17.06.2007, 07:09, Naslov:
;-) ;-) rekla sam ti da me ne odaješ po forumima Osmeh lagala sam neke ljude,da sam bila negdje drugo...haha... :-D

Posaljite privatnu poruku

Blog

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Utorak 19.06.2007, 04:32, Naslov:
Nema veze Sani moja... kad tebe nema neki dzoker ce te uvek moci menjati Vrlo srecna

Beograd
Broj postova: 5
Reg. datum: 10.07.2007
Datum unosa: Ponedeljak 30.07.2007, 06:53, Naslov:
Na Adi, sto? Osmeh

Broj postova: 618
Reg. datum: 16.06.2007
Datum unosa: Ponedeljak 30.07.2007, 08:19, Naslov:
S kim? Dokle? Zasto? Sta ste radili? Od kad? Osmeh

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Sreda 07.11.2007, 23:23, Naslov:
S kim si bio, u sta si gledao Osmeh

Hehe moram se nasmijati tekstu kojeg sam upravo procitala., naime njemacki doktori tvrde da muskarci koji vole gledati u bujne grudi, duze zive. Kazu da takvi ljubitelji cak ne dozivljavaju srcanog infarkta ili mozdane kapi. Zbog toga taj doktor preporucuje recept od svakodnevnog deset-minutnog pogleda u zenski dekolte. Terapija ima ugodan utjecaj na snizenje krvnog tlaka, a ujedno smanjuje arterijske bolesti.
Eto, zbog toga ne smijemo biti ljubomorne ako mu pogled slucajno zaluta. Sta ce nam bolje od odmorenih muskih ociju i zdravog partnera.

Broj postova: 1214
Reg. datum: 13.08.2007
Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 00:23, Naslov:
A zašto onda muškarci po statistici kraće žive od žena? Koliko bi kratko tek živeli da nema dekoltea....

Blog

Broj postova: 1664
Reg. datum: 16.05.2007
Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 00:50, Naslov:
Eto jos jednog primjera zasto je Bog prvo sebi ostvario bradu Osmeh Napravio je sve, samo da bi muskarcu ugodio Osmeh

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 01:04, Naslov:
Ne verujem u alternativnu medicinu Osmeh ja sam samo za 'klasicne' lekove Osmeh

Blog

Broj postova: 1306
Reg. datum: 28.09.1973
Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 04:25, Naslov:
Nije tako strašno ako samo gledaju. Ne valja ako počnu da namiguju Osmeh

Blog

Datum unosa: Cetvrtak 08.11.2007, 06:34, Naslov:
Onda ga počalješ na očno ! Vrlo srecna Bljak

Blog

Broj postova: 348
Reg. datum: 04.06.2007
Datum unosa: Petak 09.11.2007, 17:29, Naslov:
Cudno nikad nisam pitala Gde si bio?
Mozda Gde si dosada?, ako smo imali nesto dogovoreno, inace nikad ne pitam. Procenim po njemu da li je negde bio iz zadovoljstva ili iz obaveze.
Kad bi u retkim retkim prilikama izasla sama sa kolegicama(obicno bi plesale ili se shalile i lepo bi se provele),a kuci sam dolazila sva odusevljena od provoda, uvek bi mi bilo na lep nacin prebaceno, da je on morao ostati sam kuci, da je neko dete bas tad uradilo ovo ili ono, i tako mene posle lepog provoda grize savest i lose se osecam.
Sve redje sam izlazila u takvom zenskom drustvu bez supruznika. Dok se nije nasla jedna starija koleginica da me malo poduci. Nikad posle lepog provoda, suprugu ne pricaj kako ti je bilo lepo. Nece biti ljubomoran. Slazi ili zaobidji istinu, pa kazi nesto u stilu da su te umorile pricajuci o kozmetici, svekrvama itd, i tako sakrij lepo raspolozenje. Nece mu biti prijatno sto si izasla sama, ali ti bar nece prebacivati.

Msn messenger

Blog

Datum unosa: Petak 09.11.2007, 19:23, Naslov:
Moj suprug mi ispriča sve pre nego što i pomislim da pitam.Tako da nikad ni ne pitam a ni on mene.Uvek znamo gde je ko.Ostavljamo jedno drugom poruke ili se javimo telefonom.

Blog

Novi Pazar
Broj postova: 3
Reg. datum: 08.05.2008
Datum unosa: Cetvrtak 08.05.2008, 21:55, Naslov:
Muskarce nervira ovo pitanje,jer misle da ce biti manje musko ako mora da se ispravdava zeni,gde je i sta je radio,jednostavno ne zele nikom da se ispravdavaju.bez obzira da li su gresili,da li su nas varali ili ne,i da mi zene netreba sve da zanmo.................ali kad oni nama postave pitanje................... Gde smo bili?.........Mislite da ih neinteresuje? hehe DA i te kako.......

Msn messenger

Blog

beograd
Broj postova: 45
Reg. datum: 13.02.2008
Datum unosa: Petak 09.05.2008, 23:08, Naslov:
Ma hajde šta je vama,ja naravno uvek pitam gde si bio,šta si radi i sa kim si sedeo i gde si sedeo...ali reći ću vam iskreno pita i on mene,pa čak se i naljuti ako mu nešti nism najavila u napred.Tako da nam je to sasvim o.k jer smo oboje takvi,baš smo se pronašli.

Blog

Österreich
Broj postova: 2084
Reg. datum: 20.02.2008
Datum unosa: Subota 10.05.2008, 09:20, Naslov:
zavisi kako kad ako prvi put ode na neko mesto onda ga ispitujem za sve a ako ide na stalna mesta onda vec znam sta i kako pa ga puno nepitam,tako i on mene!

Blog

Wien
Broj postova: 7
Reg. datum: 10.05.2008
Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 08:29, Naslov:
Ne volim kad me ispituju i proveravaju , tako da i sama izbegavam da se sluzim tim metodama .Malo mi je olakshano jer je ON brbljiv i sam pricha sta je radio , gde je proveo vreme i slichno , mada retko praktikujemo odvojene izlaske ( tako da su cimanja i scene vec unapred iskljucene ) . Neko je napomenuo da je jako bitan ton i nachin kad se postavljaju takva pitanja i to apsolutno podrzavam . Nista ne moze da zameni lepu rech i naravno moj moto - samo opusteno .......

Msn messenger

Blog

beograd
Broj postova: 433
Reg. datum: 13.01.2008
Datum unosa: Nedelja 11.05.2008, 12:06, Naslov:
Ako zivite sa nekim smatram da je ovo pitanje normalno jer u jednoj vezi postoji nesto sto se zove postovanje i tolerancija.Postavljala sam cesto ovo pitanje ranije ako sam imala razloga da sumnjam u njega,sada sam vise u fazonu ako hoces reci ces mi gde si bio a ako neces i ne zanima me jer ako se stalno postavlja ovo pitanje onda dolazi do ljbomornih scena i svadja a to vise stvarno nisam u stanju da slusam.

Msn messenger

Blog

Broj postova: 19
Reg. datum: 22.09.2008
Datum unosa: Subota 04.10.2008, 22:56, Naslov:
Mislim da to niko ne voli to da ga pita neko bilo musko ili zensko.Otvos vrata udjes u kucu i neko sa vrata te pita "Gdje si do sad" ?

Blog

Novi Sad
Broj postova: 4192
Reg. datum: 02.10.2008
Datum unosa: Subota 04.10.2008, 23:00, Naslov:
Vava u pravu si i slazem se s tobom.Najgore mi je kada me neko pita gde ides ili gde si bila.Zivite i pustite druge da zive i disu slobodno.

Blog

Moderator
The Teacher - Zenski forum
Broj postova: 588
Reg. datum: 01.12.2006
Datum unosa: Nedelja 05.10.2008, 01:07, Naslov:
Uh, ja sam vise mislila na cisto dobijanje informacije Osmeh ne na sugestivno 'gde si do sad'. Kad se desi to 'do sad' onda ja obicno spavam Vrlo srecna ma moze da ide gde god hoce, i da ostaje koliko hoce, ja mom muskarcu verujem sto se tice toga, nekad samo zelim da znam gde je bio, cisto informativno Vrlo srecna

Blog

Pravilnik ponasanja na forumu