Datum unosa: Sreda 02.11.2011, 15:04, Naslov:
Angel draga probala sam sa tim mazenjem...ali on nece da se mazi....
....ja ga stavim cak i pored mene u krevet,on gospodin krene da ustaje,pali i gasi svetlo,skace po meni....
...njemu se igra.
Teacher i ja sam isto pokusavala sa tim da ga spustim u krevetac i da vidim dokle ce da se dere....sto ti kazes ne smiruje se ni posle pola sata.Cini mi se da je u stanju da place do besvesti.
Inace ne sisa...pije kravlje mleko.Uvece mu oko 7 napravim kasicu od zitarica pa u 9 mleko,pred spavanje.Sinoc je spavao od 9 do 4 jutros....uh to je uspeh!!!
....probudio se pa sam ga malko ljuskala i nosala po sobi...ali nista od spavanja.Samo se nasloni na mene a oci ko krofne...
....onda sam mu oko 5 dala mleko.Popio je punu flasicu i zaspao.I ustao je jutros u 9.Kad bi tako svako vece bio bi raj.
Rece mi doktorka da je mozda i faza kroz koju sad prolazi...posto hoda(jos ne sam...pridrzava se za mene),pa mu je verovatno sad to izazov i da sve prezivljava to dok spava.
Ja sam inace non-stop sama sa njim....veci deo dana...samo se ja bavim sa njim,da se tako izrazim.Mozda je i suvise vezan za mene pa se i zato budi.....ne znam stvarno.Nadam se da ce proci.Kazu mi da ce kad prohoda bolje spavati jer ce vise da se umara,ali ja sve nesto ne verujem u to.On se ni sad ne smiruje pa ne pomaze ni zamaranje...a iskreno nemam ni ja vremena ceo dan bas da se igram sa njim.Moram nesto i skuvati i srediti...uh....nadam se da ce se nesto promeniti uskoro jer sam na pragu da posizim.Onda sam i nervozna jer sam neispavana pa sve to prenosim na njega....