Datum unosa: Subota 02.03.2019, 17:27, Naslov: Zlatna Maka
Koliko mogu da primetim, ovde niko nije otvorio temu ZLATNE MAKE koja i te kako zavredjuje paznju na stranici ZDRAVLJE . Ne znam koliko su clanovi ovog foruma upuceni u tu carobnu biljku i njeno dejstvo ali cu se potruditi da vam na sva pitanja rado odgovorim i pomognem kao sto je i meni ova biljka pomogla i preporodila me. Ukoliko imate probleme sa predmenstrualnim tegobama, bolnim i neurednim menstruacijama, menopauzom, cirkulacijom, nesanicom, ona je jedino resenje za vas! Pre susreta sa njom, nema sta nisam probala, od ciste hemije, do raznih biljnih preparata, kako bih sebi pomogla, ali sam ispala koriscenjem istih sama sebi najveci neprijatelj. Dok se nisam srela sa ovom biljkom tacnije preparatom koji sadrzi kombinaciju zlatne make i biljke koja sadrzi visoku koncetraciju vitamina c . Ono sto je bitno da napomenem jeste da se u prodaji moze naci sve svasta pod ovim nazivom, ali ovo sto sam ja koristila MAKAMU je kombinacija jedine prave Perueanske make i biljke koja raste u Amazonu i ciji plod sadrzi ogromnu koncetraiju c vitamina. Za sva pitanja i nedoumice stojim vam na raspolaganju.