Datum unosa: Petak 05.09.2008, 22:50, Naslov:
Pitanje je da li bih ovu danasnju pricu trebala da napisem pod posebnom temom? Ne mogu da kazem da me nervira, ali me je zapanjilo...
Posto imam bebu, onda je moje kretanje vrlo ograniceno, posebno bez malise... Kod moje tetke u neposrednoj blizini se otvorio novi frizerski salon i ja odlucim da bebca pricuva tetka dok se ne osisam...
Odem, sednem, doticna mlada gospodjica mi opere kosu, i pocne sisanje... Najljubaznije pita kako cete, ja kazem kratko, jer mi je tako najprakticnije... I vidim ona secka pomalo, ja rekoh slobodno nek sisa krace, njoj kao zao moje kose
Dodjosmo do siski, i ja rekoh nemoj samo da mi ih ravno iseces, kao pod lonac, nego malo leprsavo i stepenasto... I ona meni kaze "bojim se'!
Kako to mislis?
Pokusam da se priberem, i da joj pomognem da me osisa, kazem uzmi reckave makaze... Ona kaze, nema ih, obili su im lokal, pa jos nisu nabavili
Nekako ispetljasmo,ona mi prosui kosu i ja odoh...
Dodjem kod tetke, ona mi dopravi zulufe...
Dodjem kuci, muz me pita jesi li se sisala, posto mi je par mm samo kraca kosa? Ja mu ispricam sta se desilo, on se pita sta sam ja uopste platila?