preparati kao preparati mogu da budu pomoćno sredstvo, ali ako stres zadrzis u sebi, onda tesko mogu da ti pomognu. ja nikada nisam koristila nikakve preparate, jednostavno, imam toliko aktivnosti, raznoraznih, da mi je jedan dan malo da sve poradim
covek se prazni od stresa, kada se bavi bilo kakvim poslom, ili sportom, svejedno. I uredan ljubavni zivot je jako bitan. To ti je kao, kada naduvavas balon, pa on raste i siri se, dok moze da izdrzi. onda pukne. tako i mi, primamo u sebe i upijamo svasta, ali to treba da se izbaci napolje, mislim na negativne emocije. Kada covek duze vreme nista ne preduzima po tom pitanju, onda mu je malo teze da pocne, tj. da se nakani. Imam drugaricu kojoj sve smeta, svi je nerviraju, svi su krivi, ona je nervozna zbog toga, a njene jedine aktivnosti( jer nema porodicu i zivi sama sa psom) su da jede, spava, igra se na kompjuteru, proseta psa, jede i legne da spava, NEZADOVOLJNA svaki dan. kad je pitam zasto nesto ne uradi sama sebi, da ugodi, da uziva, ona samo kaze _ pa, mrzi me. I sta onda ona ocekuje od svog zivota? Mrzi je da se pomeri za sebe, za svoje dobro zdravlje i svoje lepo raspolozenje. Veruj mi, mene bas ako neko rastuzi, ili neka situacija se desi takva da sam tuzna, ja placem citavih 5 (pet) sekundi i onda lepo obrisem suze i uzmem da perem neke plocice, ili izadjem napolje da izbacim djubre, ili odem u biblioteku, ili odem u basticu da plevim, ili mazim svog psa...bilo sta, samo da nesto pocnem. i ne dam losim emocijama, bilo kakvim, iz bilo kakvog razloga da mi upropaste dan. A ne ljutim se ni na koga vec par godina, prosto kazem sebi - pa dobro, ova osoba se ovakva rodila i sta sad ja imam sa tim? i veruj mi, uopste vise ne mislim na to. Kada se neko uvredi na mene, ja mu se lepo od srca zahvalim i kazem - bas ti hvala, imam manje obaveza, imacu vise vremena za sebe. veruj mi, nijednom se nisam okrenula, ni za kim. ja uvek odaberem da meni bude lepo i to svaki dan. a sto se preparat tice, kad bolje razmislim, to je cista hemija, tek to ne bih uzimala, ako bas ne moram