Datum unosa: Utorak 19.06.2007, 19:59, Naslov:
Mislim da mozemo i sa istinom fino zakomplicirati svoj zivot. Recimo da ovako opusteno izadjemo na videlo sa nekom istinom a pri tome ne damo neke informacije koja je mozda drugome bitna, a nama nije. Posto nikada ne mozemo sve reci ili jednostavno zaboravimo na neku sitnicu, i posto postoje ljudi koji doslovce uzivaju u tome da se poigravaju tumacenjem nasih reci, moze se desiti da odjednom ispademo kao provaljeni i pokvareni, pa makar da su nase namere apsolutno postene. Vise puta sam imao priliku primetiti takve situacije i na netu. Odjednom pocnu kruziti neke informacije... - a kako postupiti kada na kraju dodju do osobe o kojoj se prica? Ima li smisla braniti se? Mozda jedino ukratko obavestiti one za koje smatramo da nesto vise moraju znati i mahnuti rukom.
Takvi ljudi su za mene net vampiri. Oni ne mogu zakomplicirati nas real life, to mozemo jedino sami ako smo labilne osobe, ali svejedno naprave dosta kolateralne stete.
I da odgovorim direktno na pitanje, jer je tema odlicna. Umem zakomplicirati svoj zivot, a znam i izaci iz takve situacije.
A osobe koje odjednom dobiju neke bubice o glavu i pocnu javno pisati kako im nocu ulaze andjeli u glavu, da je Bog i pravda na njihovoj strani, da ce nas oni zastititi jer su upravo nesto saznali i ne znam sta jos, to su upravo one osobe koje bi trebalo leciti i koje su za mene net vampiri.