Datum unosa: Cetvrtak 30.01.2014, 15:19, Naslov: hteo je vezu-sad nece, a voli me !?
Devojke, poprilicno duga prica, vise od 6meseci.. Bila sam u dugoj vezi, koju sam dosta dugo pokusavala i da zavrsim, ali neka navika ili boga pitaj sta mi nije dalo. letos sam upoznala jednog momka, koji je morao dobrano da se pomuci da bi dobio moj br, posle 5puta sto je dobio odgovor "ne", jos vise da se pomuci da bismo otisli na pice.. i mi smo se tako vidjali, bukvalno smo se posle nekog vremena ponasali kao da smo u vezi, upoznala sam njegove, on moje, jedino nismo spavali posto sam ja, jel imala decka.. cekala sam da se md vrati u grad i da raskinem, sto sam i uradila... i sad, doticni od letos, ne zeli da bude sa mnom... kaze voli me i oseca nesto prema meni ali ne mozemo da budemo zajedno... i mi smo se tako jos neko kratko vreme vidjali, nismo zajedno, ali idemo u bioskop, ljubimo se, itd... i onda sam ja resila da to prekinem, posto mi ta varijanta ne odgovara, zaljubljena sam u njega i volim ga, i zelim da budem sa njim. nemojte me osudjivati, znam da se te stvari rade malo drugacije, da nisam trebala da se vidjam sa njim ako sam imala decka itd, ali sta sad, to se vec desilo. Zanima me sta da radim po tom pitanju, kako da pokusam da budem sa njim?