Datum unosa: Petak 15.06.2007, 18:10, Naslov: Ah, ta ljubav...
Posveceno sajtu ZenskiSvet.com!
Lukava patka i patak
Setaju patka i patak uz obalu Dunava i pricaju...
- Volis li me? - pita patak
- Volim. - kaze patka
Cute neko vreme i onda predlozi patka patku da promene uloge. Sada je ona patak, a on patka...
- Volis li me? - pita patka dubokim glasom
- Volim. - odgovara patak visokim glasom
i opet pita patka dubokim glasom
- A koliko me ti to volis?
- 100%! - odgovori patak sav sretan visokim glasom
- To nije dovoljno! kaze patka tuzno i dubokim glasom dodaje:
- Ako si pravi onda me moras voleti barem 200%!
- Ma volim ja tebe i 200 i 300 i koliko hoces % siguran sam! kaze patak i zaboravi na visok glas
- To je prava ljubav, 200%! kaze patka, i pri tome i sama zaboravi na dubok glas...
- I ja te volim! A koliko cemo dece imati, jedno ili dvoje? prepusta odluku pravom patku
- Dvoje! kaze patak ko iz topa
- Znas dragi, to je nesto najlepse. Vidis, starci kazu da posle svakog deteta predje 50% nase ljubavi na njega. Sada znam da to nije tako. Mi cemo jos uvek imati 100% ljubavi za sebe! - odlucno poljubi patka, a patak zaboravi na matematiku.
Lukava patka i patak
Setaju patka i patak uz obalu Dunava i pricaju...
- Volis li me? - pita patak
- Volim. - kaze patka
Cute neko vreme i onda predlozi patka patku da promene uloge. Sada je ona patak, a on patka...
- Volis li me? - pita patka dubokim glasom
- Volim. - odgovara patak visokim glasom
i opet pita patka dubokim glasom
- A koliko me ti to volis?
- 100%! - odgovori patak sav sretan visokim glasom
- To nije dovoljno! kaze patka tuzno i dubokim glasom dodaje:
- Ako si pravi onda me moras voleti barem 200%!
- Ma volim ja tebe i 200 i 300 i koliko hoces % siguran sam! kaze patak i zaboravi na visok glas
- To je prava ljubav, 200%! kaze patka, i pri tome i sama zaboravi na dubok glas...
- I ja te volim! A koliko cemo dece imati, jedno ili dvoje? prepusta odluku pravom patku
- Dvoje! kaze patak ko iz topa
- Znas dragi, to je nesto najlepse. Vidis, starci kazu da posle svakog deteta predje 50% nase ljubavi na njega. Sada znam da to nije tako. Mi cemo jos uvek imati 100% ljubavi za sebe! - odlucno poljubi patka, a patak zaboravi na matematiku.