Datum unosa: Sreda 22.08.2012, 18:18, Naslov: Da li sam upravu ili gresim?
U velikoj sam dilemi. Treba mi pomoc, da li devojke misle isto kao ja, a znacilo bi mi da i muskarci kazu sta misle u situaciji. Ovako, u dugogodisnjoj sam vezi ali na daljinu, bilo je zaista tesko odrzati vezu a vidjas se sa momkom samo dva puta mesecno, pogotovu sto smo mladi i u sve smo usli sa 20tak godina...Sada sam konacno docekala da se nadjemo u istom gradu i vec su pocela ozbiljna neslaganja i svadje. Moj momak je previse vezan za drugare, sve moramo da slavimo sa njima, stalno mora da ih vidja...sada se njegovi drugovi, a inace sve su slobodni momci, druze sa raznoraznim devojcicama mladjim i po 5,6 godina od nas...on ocekuje da ide sa njima na pijanke, da se druzi, izlazi....a bitno je da on stvarno voli da popije...ja verujem u nasu ljubav, dokazao je mnogo puta, nikad nisam cula da me je prevario ali mislim da bi sad trebao da se posveti i meni, da je normalno da zajedno izlazimo sa drustvom i da ne treba da se ponasa kao srednjoskolac jer ipak smatram da je nasa veza ozbiljna...nisam od devojaka koje bi svaki dan da se vidjaju sa momkom, da on nema vremena da izadje sa muskim drustvom, kolegama sa posla, nekim prijateljicama iz detinjstva, da ima vremena za sport...ali mislim da nije fer da ja sedim kuci a da se on opija sa drugovima i njihovim srednjoskolskim drugaricama, da moze i mene da povede, pogotovu sto ja sa njegovimn drustvom imam odlican odnos...on smatra da je to za njega pritisak i opterecenje i da sam ja bolesno ljubomorna...