Trudnice javite se

Beograd
Broj postova: 373
Reg. datum: 05.07.2007
Datum unosa: Cetvrtak 13.09.2007, 05:28, Naslov:
Ma, verujem da je bitno i izbeci uske pantalone, a i da nije lose probati orahe i med, ali narode sve je stvar srece! Ili Bozija volja, jos bolje receno!
Moj dragi i ja smo bili u vezi 10 godina i vodili racuna i nisam zatrudnela. Odlucili smo se za brak i tako reci s planiranjem svadbe planirali porodicu. Neposredno pre svadbe sam bila kod ginekologa i posto smo zeleli bebu interesovalo me je da li su mi potrebni predhodno neki pregledi pre nego se bacimo u "akciju"? I posto nemam i nikad nisam imala nikakve tegobe doktorka mi je samo preporucila da pijem folnu kiselinu oko mesec - dva pre zaceca. Ali nikad se ne zna kad ce se zacece desitiOsmeh. Mi smo imali srece, po nasoj racunici mi smo napravili bebu prvi put kad nismo vodili racuna - prve bracne noci!
Inace radila sam i triple test i on je ok!
Ja sam iz Beograda, gde mi savetujete da se porodim?

Posaljite privatnu poruku

Bg
Broj postova: 21
Reg. datum: 21.06.2007
Datum unosa: Utorak 18.09.2007, 18:31, Naslov:
To i mene zanima gde da se porodim? Isto sam iz Beograda i znam raznorazne price kako se odnose prema trudnicama i u Narodnom Frontu i u GAK-u, tako da se bas dvoumim. Trudnocu vodim u privatnoj klinici i znam da cu treziti raznorazne veze i vezice kad se budem poradjala, ali mi ni to nije sigurno. A imam jos jednu opciju o kojoj razmisljam, a to je da se porodim u Crnoj Gori, jer tamo znamo dosta lekara, ali ne znam da li mi je to pametno.
Kakva su iskustva kod drugih mama? Kako ste prebrodili porodjaj?