Da se i ja ovde prijavim jer je ovaj deo foruma najaktivniji u ovoj temi. Nisam trudna trenutno, ali imam bebu od 6 meseci. U toku trudnoće sam se baš dosta po internetu raspitivala o trudnoći i bebama i sta me sve čeka kada se porodim. Najkorisniji su forumi jer se tu nadjemo sa istim ili sličnim iskustvima. Pronašla sam jedan sajt www.dnevnikbebe.com koji ima odličnih informacija o bebama.
Porodila sam se prirodnim putem i sve je proteklo u najboljem redu. Nisam se baš najbrže oporavila, ali predpostavljam da to tako ide kad je prvi put, bar su mi tako drugi rekli.
Pozdravljam sve mame i trudnice na forumu!
Datum unosa: Ponedeljak 23.01.2012, 20:17, Naslov:
Sanjaaaaaaaa???????????????
Stvarno???????????
Ne lazes???
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."
Sanjci suupeeeeeer, čestitke od <3. Zaista m,i je drago. Nek' bude zivA i zdravA Šalim se ja. Znaš kako kažem. Ja ne krijem, više volim curice ali s druge strane manje će se patiti u životu ako bude muško.
____________________ "Pre nego što krenete da tražite sreæu, proverite-možda ste veæ sreæni. Sreæa je mala, obièna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide."